ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αράχωβα: Για πόσο θα συγκαλύπτεται από την τοπική κοινωνία ο/οι δολοφόνοι του Όλιβερ;

Τη σήψη της ελληνικής κοινωνίας αντανακλά η κακοποίηση του 8χρονου χάσκι, αλλά και η συγκάλυψη των ενόχων από την τοπική κοινωνία. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα τώρα στην Αστυνομία που πρέπει να εξιχνιάσει το έγκλημα.

Όλιβερ, αράχωβα

Πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία είναι το περιστατικό βασανισμού και τελικά η δολοφονία του 8χρονου Όλιβερ που υπέφερε στα χέρια των κακοποιητών του πριν καταλήξει. Πρόκειται για ένα ασύλληπτα βίαιο έγκλημα που βαρύνει την τοπική κοινωνία της Αράχωβας. Ένα έγκλημα που καθιστά συνένοχους όλους όσους γνωρίζουν και δεν μιλάνε για να αποκαλυφθούν οι εγκληματίες.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αράχωβας και στην Ελληνική Αστυνομία που οφείλει να εξιχνιάσει το έγκλημα.

"Δεν αφήνω τίποτα θα το πάω μέχρι τέλος, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας που το έχει κάνει", λέει ο κηδεμόνας του 8χρονου σκύλου από την Αράχωβα.

"Δεν αποκλείω τίποτα και δεν θα εκπλαγώ με ό,τι και αν ακούσω" όπως είπε. "Κατάλαβα πως είχε μαρτυρήσει στα χέρια όποιου βρισκόταν. Είχε αιμορραγία, ήταν σε άθλια κατάσταση και έπειτα την επιβεβαίωσε και η κτηνίατρός μου" είπε ο κηδεμόνας του σκύλου μιλώντας στο Mega.

"Ήταν σε μία ημιλιπόθυμη κατάσταση, τραγική κατάσταση. Τον είδα και όχι μόνο σοκαρίστηκα, δεν πίστευα στα μάτια μου" πρόσθεσε ο κηδεμόνας του σκύλου. "Ο Όλιβερ είχε σταθερή πορεία, είπε, γνώριζα πάντα που κινούνταν ο σκύλος μου".

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου μιλά για βαρύτατη σεξουαλική κακοποίηση του ζώου που οδήγησε στον θάνατό του. Την ίδια ώρα φιλοζωικές καταγγέλλουν συγκάλυψη της φρικαλεότητας που έζησε ο Όλιβερ. Είναι απαράδεκτη η προσπάθεια συγκάλυψης, είμαι έξαλλη" για όσα ακούγονται λέει η Μάρθα Πουλτίδου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

"Δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος, ούτε κανένας παίκτης από reality, που ακούγεται, ούτε ισχύει ότι έσπασαν οι κάμερες" ξεκαθάρισε ο κηδεμόνας του Όλιβερ μιλώντας στο Μega. "Τονίζω εδώ είμαστε κλειστή κοινωνία, να μιλήσουνε και να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Όποια πληροφορία έχουν τουλάχιστον να την πουν, αν είδε κάποιος τον Όλιβερ να κινείται το απόγευμα της Κυριακής, επειδή τον γνώριζαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, γνωρίζουν κι εμένα, είμαστε μία κλειστή κοινωνία" επανέλαβε συγκινημένος κηδεμόνας του σκύλου.

"Ο Όλιβερ ήταν φιλικός και τον γνώριζαν όλοι. Τον γνώριζαν όλοι, γνώριζαν όλοι την οικογένειά μου", πρόσθεσε. Σημείωσε ότι δεν είχε αντιπαραθέσεις με άλλους, "ήταν ένα ήσυχο σκυλί εδώ και 8 χρόνια, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Δεν είχαν παράπονα για τον σκύλο, δεν πάει το μυαλό μου" είπε ο κηδεμόνας του Όλιβερ.

Αράχωβα: Για πόσο θα συγκαλύπτεται από την τοπική κοινωνία ο/οι δολοφόνοι του Όλιβερ;

Read Next

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.