ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντόλι Πάρτον για Κιάνου Ριβς: "Ήρθε και μου είπε "Με θυμάσαι; Είμαι το μικρό αγόρι που καθόταν στα πόδια σου όσο η μαμά μου δούλευε".

Η μητέρα του Κιάνου είχε επιμεληθεί πολλά από τα κοστούμια της Ντόλι Πάρτον! Ενώ ο ίδιος είχε ντυθεί κάποτε στις απόκριες... Ντόλι Πάρτον.

Η Ντόλι Πάρτον μίλησε για το πώς γνώριζε τον Κιάνου Ριβς ως παιδί, καθώς συνεργαζόταν με τη μητέρα του, την ενδυματολόγο Πατρίτσια Τέιλορ.

Η 77χρονος ντίβα της κάντρι εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show τη Δευτέρα, όπου ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με την Τέιλορ, η οποία την βοήθησε μάλιστα στο κοστούμι που φόρεσε η Ντόλι Πάρτον στο εξώφυλλο του Playboy για το τεύχος Οκτωβρίου 1978!

"Ναι, έκανε πολλά κοστούμια για μένα", είπε η τραγουδίστρια. "Θυμαμαι τον Κιάνου απ' όταν ήταν μικρός" πρόσθεσε.

"Τον έφερνε συχνά και στο σπίτι μου όταν κάναμε πρόβες ή πήγαινα στο κατάστημα όπου δούλευε" θυμάται η ντίβα.

Η Πάρτον, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα, εμφανιζόμενη στο ημίχρονο του αγώνα Thanksgiving των Dallas Cowboys στο AT&T Stadium, είπε στην Μπάριμορ ότι πριν λίγα χρόνια ο Κιάνου πήγε και την βρήκε σε μια συναυλία της.

"Έκανα μια συναυλία κάπου και κάποιος χτύπησε την πόρτα", είπε η τραγουδίστρια. "Και μου είπε, "Με θυμάσαι; Είμαι το μικρό αγόρι που καθόταν στα πόδια σου όσο η μαμά μου [δούλευε]".

'Και είπα, "Ω, Θεέ μου!" Ήξερα ότι είχε γίνει σταρ, αλλά δεν μου είχα συνδέσει στο μυαλό μου ότι ήταν αυτός!".

Η Πάρτον είπε για τον Ριβς πως: "Είναι υπέροχος - είναι ο πιο γλυκός τύπος".

Ο Ριβς πριν από δύο χρόνια μίλησε ανοιχτά για το πώς αποτίει φόρο τιμής στο έργο της μητέρας του, λέγοντας ότι η αγαπημένη του αποκριάτικη στολή ήταν η χρονιά που ντύθηκε... Ντόλι Πάρτον στο εξώφυλλο του Playboy το 1978.

Ο Ριβς μίλησε για το κοστούμι εμφανιζόμενος στο Red Table Talk τον Δεκέμβριο του 2021 μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές του στο The Matrix Resurrections Carrie Ann Moss και την οικοδέσποινα Jada Pinkett Smith.

'Ήμουν η... Ντόλι Πάρτον ως λαγουδάκι του Playboy", είπε ο Ριβς "Η μητέρα μου ήταν ενδυματολόγος και έφτιαξε μερικά κοστούμια για την Ντόλι και κάποτε έκανε το εξώφυλλο του Playboy".

Aκολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.