ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμα Στόουν στην Αθήνα για το περιοδικό W

Τώρα βλέπουμε τη Μούσα του Λάνθιμου, μέσα από τον φωτογραφικό του φακό.

Η Έμα Στόουν μόλις αρραβωνιάστηκε. Το δαχτυλίδι της είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία μετρά ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, καθώς τώρα το εμβληματικό περιοδικό W τού ανέθεσε να φωτογραφίσει το εξώφυλλο του art issue του που αποτελεί αναφορά στον χώρο της Μόδας. Ο Λάνθιμος επέλεξε να φωτογραφίσει τη Μούσα του, την Έμα Στόουν με φόντο μάλιστα την Αθήνα.

"Λατρεύω τις αντιθέσεις που βρίσκει κανείς στην πόλη: μια μίξη του πολύ μοντέρνου και του άσχημου, δίπλα σε κάτι πολύ όμορφο" λέει ο Λάνθιμος. "Θέλαμε να κάνουμε έναν συνδυασμό τοπίων και πολύ προσωπικών πορτραίτων. Και θέλαμε βέβαια να αφηγηθούμε και μια μικρή ιστορία" προσθέτει ο σκηνοθέτης. Την γκαρνταρόμπα για τη φωτογράφιση παρείχε ο οίκος Louis Vuitton.

O Λάνθιμος και η Στόουν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία "Η Ευνοούμενη" (The Favourite), για να ακολουθήσει τώρα το πολυαναμενόμενο Poor Things που αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2024, ενώ η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με την ταινία And.

Πριν το Poor Things, οι δυο τους είχαν επίσης γυρίσει την ταινία μικρού μήκους "Βληχή" στο νησί της Τήνου.

Στη φωτογράφιση του W βλέπουμε την ηθοποιό να φωτογραφίζεται στον Πειραιά μπροστά σε παλιά κτίρια, ξενοδοχεία και πολυκατοικίες όπως και σε άλλες αθηναϊκές γειτονιές. Μαζί της κρατάει και ένα "παιδί", μια κούκλα. "Ποιος είπε ότι είναι μια κούκλα;", είπε στη συνέντευξη της στο W η ηθοποιός, αστειευόμενη. "Το όνομά της αποτελεί μυστικό επειδή είναι πολύ ντροπαλή και αυτός είναι ο πρώτος της ρόλος. Τη βρήκαμε... Ηταν τέλεια".

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία μέρα. Τις τοποθεσίες επέλεξε ο Λάνθιμος και οι δυο τους ταξίδεψαν μες στην πόλη με ένα αυτοκίνητο. Μέσα από το καλειδοσκόπιο του θα δούμε την Έμα Στόουν σε κρουαζιρόπλοιο, γήπεδο του μπάσκετ, παραλία, ακόμα και δίπλα σε έναν φοίνικα.

Σε κάθε περίπτωση, φέτος το art issue του W έχει το άρωμα της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.