ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια πολυτελής δημοπρασία με τα iconic φορέματα της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και της Όντρεϊ Χέπμπορν

Η εμβληματική ροζ Givenchy τουαλέτα από το Breakfast at Tiffany's και το κατακόκκινο φόρεμα της Lady D.

Με τίτλο "Legends: Hollywood & Royalty" η δημοπρασία αναμένεται να φτάσει σε ρεκόρ καθώς περιλαμβάνει iconic φορέματα και αντικείμενα διάσημων προσωπικοτήτων.

Ανάμεσα σε αυτά τρία από τα φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το πρώτο, ένα κόκκινο μεταξωτό φόρεμα Bruce Oldfield, φορέθηκε από την εκλιπούσα βασίλισσα δύο φορές. Με χρυσή καρό κλωστή, βαθύ ντεκολτέ και επιθέματα στους ώμους, το τολμηρό φόρεμα του Oldfield είναι χαρακτηριστικό της εποχής "Dynasty Di" της πριγκίπισσας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας "Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι" στο Λονδίνο το 1989. Δύο χρόνια αργότερα, το φόρεσε σε μια άλλη κινηματογραφική πρεμιέρα στο Λονδίνο: την κωμωδία "Hot Shots".

Επίσης στη δημοπρασία θα βγει κι ένα από τα σύνολα Catherine Walker της Νταϊάνα. Η Πριγκίπισσα το είχε φορέσει σ' ένα γκαλά στο Τορόντο το 1991. Εκτιμάται ότι η τιμή του θα κυμανθεί μεταξύ 100.000 και 200.000 δολαρίων.

Τέλος, ένα ασπρόμαυρο φόρεμα, επίσης από τον Walker, πωλείται. Το στράπλες μεταξωτό φόρεμα, το οποίο η Νταϊάνα φόρεσε σε μια ιδιωτική εκδήλωση, διαθέτει βελούδινες ζώνες γύρω από το μπούστο και τους γοφούς.

Kαι η ροζ τουαλέτα να είναι Givenchy

Στο Breakfast in Tiffany's δεν ξέρει καμιά μας τι να λαχταρήσουμε πρώτα: τα ρούχα, τα κοσμήματα, το ερωτική ενδιαφέρον της πρωταγωνίστριας ή μήπως τον γατούλη; Πάντως κάποια θα μπορεί να αποκτήσει τώρα την εμβληματική δημιουργία του οίκου Givenchy που είχε φορεθεί από την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Πρόκειται για ένα φόρεμα από μεταξωτή οργάντζα με απλικέ από δαντέλα, πούλιες και χάντρες - ένα μικρό έργο τέχνης που αναμένεται να πωληθεί γύρω στα 450.000 δολάρια.

Παράλληλα στη δημοπρασία θα πωληθούν ακόμα φορέματα των Γκρέτα Γκάρμπο, Αν Μπάξτερ, Τζούντι Γκάρλαντ, Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, Βιβιάν Λι κι άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.