Τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει και δυσκολευόμαστε να καταναλώνουμε βαριά φαγητά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάτι απόλυτα δροσιστικό για το μεσημέρι. Και την λύση μας την δίνει η Kέιτ Μίντλετον.
Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ακολουθεί μία διατροφή που περιλαμβάνει μία ποικιλία τροφών, καθώς επιθυμεί να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά στοιχεία για την υγεία του οργανισμού της, ενώ δεν παραλείπει να δοκιμάζει κάθε τοπική λιχουδιά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της.
Η Kέιτ Μίντλετον ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά λαχανικά και φρούτα, πλούσια σε βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μια υγιεινή σαλάτα με δροσερή υφή και γλυκιά αλλά και αλμυρή γεύση. Η αγαπημένη της σαλάτα που καταναλώνει πιστά τους καλοκαιρινούς μήνες, περιλαμβάνει καρπούζι, αβοκάντο, φέτα, αγγούρι.
Υλικά για 2 άτομα
3 κούπες καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς σπόρους
1 αγγούρι κομμένο σε κύβους
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
1/2 κούπα φέτα σε κύβους
2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
1/4 κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λάιμ ή 1/2 λεμόνι
2 κ.σ. μηλόξυδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας καλά το χυμό, το μηλόξυδο και το ελαιόλαδο.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα στέρεα υλικά και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού. Και είναι έτοιμη.