ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αγόρι εξαφανίστηκε πριν 8 χρόνια και κατηγορεί τη μητέρα του για βιασμό και ομηρία

Ο Ρούμπι Φάριας αποκάλυψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της αιχμαλωσίας του από την μητέρα του.

Ο 25χρονος Ρούμπι Φάριας είχε γίνει πριν 8 χρόνια πρωτοσέλιδο, αφού η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του. Το νεαρό αγόρι ήταν μόλις 17 ετών όταν έγινε η καταγγελία το 2015, ενώ η μητέρα του είχε δηλώσει στις αρχές ότι πάσχει κατάθλιψη και μετατραυματικό σοκ λόγω του θανάτου του αδερφού του το 2011.

Ο πατέρας του άτυχου Φάρια, ο οποιός είχε αυτοκτονήσει το 2014, ήταν βετεράνος πολέμου και το όνομα του είχε εμπλακεί σε έρευνα εσωτερικών υποθέσεων τη στιγμή του θανάτου του. Ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία, ο Ρούμπι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια εξαφάνισης, οι γείτονες είχαν άλλη άποψη για την ιστορία του νεαρού αγοριού, καθώς μερικοί τον είχαν δει να τριγυρνά στη γειτονιά. Μάλιστα, μία γυναίκα που έμενε στον ίδιο δρόμο και είχε φιλικές σχέσεις με τη μητέρα του δηλώνει ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για την εξαφάνισή του, ενώ ο νεαρός ερχόταν και έπαιζε με τα παιδιά της στο γκαράζ του σπιτιού της όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ρούμπι Φάριας είναι, πλέον, 25 χρονών και βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση έξω από μία εκκλησία, στο Χιούστον του Τέξας. Η μητέρα του αποκάλεσε θαύμα την επανεμφάνιση του γιου της, ωστόσο τα πράγματα που αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια ήταν πολύ σκοτεινά.

Ο Ρούμπι ζήτησε να μιλήσει μόνος του με τους αστυνομικούς, στους αποκάλυψε ότι η μητέρα του τον είχε όμηρο και τον βίαζε, ενώ παράλληλα τον νάρκωνε με παραισθησιογόνα φάρμακα.

Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη από την μητέρα του επί 8 χρόνια, ο 25χρονος νεαρός ξέσπασε : "Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση - αν η μητέρα σας σας φιλούσε με γλώσσα στο κρεβάτι γυμνή, τι είναι αυτό; Αυτό είναι άρρωστο".

Ο νεαρός εμπιστεύτηκε περισσότερες πληροφορίες σε ακτιβιστή της περιοχής, Κουάνελ, ο οποίος ανέφερε στα μέσα ότι η μητέρα κρατούσε αιχμάλωτο το παιδί, αφού το είχε πείσει ότι τον ψάχνει η αστυνομία για να τον βάλει φυλακή. Μάλιστα, τον εξανάγκαζε σε ερωτικές πράξεις ενώ του έλεγε πως πρέπει να είναι ο σύζυγός της.

"Ήταν τρομοκρατημένος, αλλά τη στιγμή που έμεινε μόνος του ηρέμησε", πρόσθεσε ο ακτιβιστής. "Πιστεύω ότι νάρκωνε ασύστολα το παιδί", είπε μεταξύ άλλων ο ακτιβιστής στις κάμερες που συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία.

Ο Φάριας βρέθηκε στις 29 Ιουνίου αφού ένα άτομο κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι ένας άνδρας είχε σωριαστεί έξω από μια εκκλησία. Η λεπτομέρεια που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του νεαρού είναι ότι βρέθηκε πάνω του πιστωτική κάρτα της μητέρας του, η οποία είχε εκδοθεί πριν δύο χρόνια. " Πώς γίνεται ένα παιδί που εξαφανίστηκε πριν 8 χρόνια να κυκλοφορεί με πρόσφατη πιστωτική κάρτα της μητέρας του", αποκάλυψε ο ακτιβιστής στους ρεπόρτερ.

Ακολούθησε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.