ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράιαν Γκόσλινγκ: "Δεν σκεφτόμουν τα παιδιά πριν γνωρίσω την Εύα, αλλά αφού την γνώρισα συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη"

Η σπάνια εξομολόγηση του Ράιαν Γκόσλινγκ σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο Έλληνας Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ένας Κερκυραίος με χολιγουντιανό αέρα

Ο ταλαντούχος και καλλονός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ , μετά τον ρόλο του ως Κεν, στη νέα ταινία ''Barbie'' που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα οι θαυμάστριες του να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Στο ερώτημα αυτό απάντησε με μία σπάνια εξομολόγηση σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, όπου εξέφρασε την ανάγκη του να γίνει πατέρας όταν γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, Εύα Μέντες. Ο 42χρονος σταρ, που κοσμεί το εξώφυλλο του Global Summer Issue του GQ, γνωριζόταν αρκετά χρόνια πριν με την 49χρονη, μέχρι τον Αύγουστο του 2011, όπου άρχισαν να είναι ζευγάρι.

"Δεν σκεφτόμουν παιδιά πριν τη γνωρίσω, αλλά αφού γνώρισα την Εύα, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη” αναφέρει.

Όταν μάλιστα οι δυο ηθοποιοί υποδύονταν τους γονείς στην ταινία "The Place Beyond the Pines", τότε ο Ράιαν αισθάνθηκε ακόμη περισσότερο ότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή του, μαζί με την Μέντες. "Και υπήρχαν στιγμές στο "The Place Beyond the Pines", όπου παριστάναμε πως ήμασταν οικογένεια και δεν ήθελα πλέον να υποδύομαι. Συνειδητοποίησα πως θα ήταν μία ζωή που θα ήμουν πολύ τυχερός να έχω".

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε και για το διάλειμμα του από την υποκριτική, το οποίο κράτησε περίπου 4 χρόνια. Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και την οικογένεια του. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 7χρονη Αμάντα Λι και την 8χρονη Εσμεράλδα Λι. "Ήθελα να περάσω όσο χρόνο μπορούσα μαζί τους", εξομολογείται ο σταρ.

Το διάλειμμα του από την υποκριτική τον βοήθησε επίσης να δημιουργήσει σαφή όρια μεταξύ της προσωπικής του ζωής και της καριέρας του. "Την αντιμετωπίζω τώρα περισσότερο σαν δουλειά και όχι σαν να είναι, ξέρετε, θεραπεία”, είπε ο Γκόσλινγκ στο GQ. "Είναι μια δουλειά, και νομίζω ότι με έναν τρόπο που μου επιτρέπει να είμαι καλύτερος σε αυτήν, επειδή υπάρχουν λιγότερες παρεμβάσεις.”

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.