ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρέιτσελ Βάις: "ξαφνικά βλέπεις αίμα να βγαίνει από το σώμα σου"

Η ηθοποιός και σύζυγος του Ντάνιελ Γκρεγκ, Ρέιτσελ Βάις μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της αποβολής.

Η Ρέιτσελ Βάις διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικής ζωής της, καθώς τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά Dead Ringers στην οποία έχει διπλό ρόλο: υποδύεται δύο δίδυμες αδερφές, γυναικολόγους πολύ διαφορετικές ωστόσο μεταξύ τους ως προς την ηθική και τη συμπεριφορά τους.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων, μια τηλεοπτική μεταφορά του θρίλερ που σκηνοθέτησε το 1988 ο Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ. Τον αντίστοιχο ρόλων των δίδυμων γυναικολόγων κρατούσε τότε ο Τζέρεμι Άιρονς.

Η θηλυκή εμπειρία υποεκπροσωπείται στο σινεμά

Με αφορμή τη σειρά η Βάις παραχώρησε συνέντευξη στο podcast The News Agents και μίλησε για τη δική της αποβολή, αφού στη σειρά υποδύεται τη γυναικολόγο.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, 53 ετών σήμερα, είναι μητέρα δύο παιδιών. Της Γκρέις, 4 ετών που απέκτησε με τον σύζυγό της Ντάνιελ Κρεγκ, 55 ετών και του Χένρι, 16 ετών από τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρανόφσκι, 54 ετών. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για εννιά χρόνια, από το 2001 ως το 2010.

Όταν λοιπόν ρωτήσθη και πώς αισθάνεται στις σκηνές που αφορούν αποβολές, αλλά και στα πλάνα από αληθινές γέννες που έχει χρησιμοποιήσει ο σκηνοθέτης εκείνη είπε πως "εξεπλάγην γιατί συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι μια ιστορία για τη θηλυκή εμπειρία, κάτι που δεν έχει αναδείξει κανείς ή αντιθέτως έχει αποδώσει υπερβολικά".

Και συνέχισε: "οι γυναίκες έχουν αποβολές, είχα και εγώ μία αποβολή- ξαφνικά βλέπεις αίμα να βγαίνει από το σώμα σου, και όλα αυτά είναι μέρος της ζωής των γυναικών. Και δεν έχουμε συνηθίσει νατο βλέπουμε. Δεν έχουν αποδοθεί κινηματογραφικά. Ίσως αυτή είναι η καινοτομία της σειράς".

Η Βάις ωστόσο δεν επεκτάθηκε και δεν αποκάλυψε πότε συνέβη η αποβολή.

Σχολίασε μάλιστα και όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων. Τόνισε πως είναι πολύ υποκριτικό σε μια χώρα που δεν έχει καταργήσει ακόμα τη θανατική ποινή.

Είναι γνωστό πως η ίδια και ο σύζυγός της, ο απερχόμενος James Bond, αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας προστατεύοντας τη σχέση τους.

Σχετικά με την ερμηνεία του στις ταινίες James Bond η Βάις είπε ότι ήταν αριστουργηματικός και πως είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Αλλά και πως τώρα οι ζωές τους έχουν πολύ λιγότερο άγχος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.