ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κιμ Μπάσιντζερ θα παίζει και πάλι στο remake των 9½ εβδομάδων

Για όποιον έχει ζήσει στα 80's δεν χρειάζεται μάλλον επεξήγηση. Μία από τις πλέον ερωτικές ταινίες επανέρχεται ως τηλεοπτική σειρά.

Να μη μιλήσουμε για το ανοιχτό ψυγείο και το μέλι, να μη μιλήσουμε για τη σκηνή του στριπ τιζ της Κιμ Μπάσιντζερ που έμεινε στην ιστορία υπό τη μουσική υπόκρουση του You can leave your hat on του Τζο Κόκερ, να πούμε μόνο πως η θρυλική ταινία του 1986 επιστρέφει.

Στην ταινία οι δυο πρωταγωνιστές ήταν δύο άγνωστοι που ένιωσαν έλξη μεταξύ τους και γρήγορα έχτισαν μια ερωτική σχέση με σαδο-μαζοχιστικούς τόνους, πολύ πριν τις 50 αποχρώσεις του Γκρι. Μια σχέση λοιπόν που ξεκίνησε ως one night stand και διήρκησε 9½ εβδομάδες με τον άντρα να κρατάει τα ερωτικά ηνία και να υποβάλλει το θηλυκό σε διάφορες δοκιμασίες και προκλήσεις.

Πρωταγωνιστές ήταν βέβαια τότε ο Μίκι Ρουρκ και την καλλονή Κιμ Μπάσιντζερ που μας πήρε σε όλους καιρό να μην τους σκεφτόμαστε ως πραγματικό ζευγάρι (η Κιμ έγινε αργότερα ζευγάρι με τον Άλεκ Μπόλντουιν).

Η φήμη της Κιμ εκτοξεύτηκε με εκείνη την ταινία, φήμη που της χάρισε μάλλον και τον καλύτερο μέχρι στιγμής ρόλο της στο "Λος Άντζελες εμπιστευτικό".

Τώρα το Prime Video (Amazon) έχει εγκρίνει το ριμέικ των 9½ εβδομάδων, ως τηλεοπτική σειρά αυτή τη φορά. Ωστόσο, θα μείνει πιο πιστό στο βιβλίο παρά στην ταινία.

Και ναι η Μπάσιντζερ θα συμμετέχει και εκείνη. Όχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά στον ρόλο μίας καθηγήτριας Πανεπιστημίου. Ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί ποιοι θα είναι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, αν και ακούγεται πως δεν θα επιδιώξουν να αναθέσουν τον ρόλο σε διάσημους ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ. Αναμένοντας λοιπόν το αποτέλεσμα στη μικρή οθόνη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.