ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κιμ Μπάσιντζερ: Γιατί όλοι ασχολούνται με τις πλαστικές της 69χρονης σταρ και όχι με την ευτυχία της;

Στα 69 της χρόνια η ηθοποιός κρίνεται μόνο για το εάν "πέτυχαν οι αισθητικές επεμβάσεις" της;

Υπήρξε η γυναίκα που άλλαξε όλους τους κινηματογραφικούς κανόνες του παιχνιδιού με μία και μόνο εμφάνιση. Η Κιμ Μπάσιντζερ έγινε πρώτα γνωστή στο κοινό ως Bond Girl του Never Say Never Again (1983), απογειώθηκε με τις 9 1⁄2 εβδομάδες, ήταν το αντικείμενο του πόθου για την πρώτη ταινία Batman δια χειρός Tim Burton, χρειάστηκε όμως μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξη ότι δεν είναι απλά για φλογερά όμορφη γυναίκα. Αυτή η στγμή ήρθε το 1977 με το "LA Confidential", το οποίο της χάρισε ένα Όσκαρ.

Σήμερα το sex symbol της δεκαετίας του '80, εξακολουθεί να σχολιάζεται με κριτήριο την εμφάνισή της. Και δεν είναι η μόνη γυναίκα η οποία κρίνεται για το εάν "πέτυχαν οι αισθητικές επεμβάσεις" που έκανε.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, η Page Six δημοσιοποίησε φωτογραφίες της Κιμ Μπάσιντζερ να κρατά το χέρι του συντρόφου της, καθώς φεύγουν από πάρτι που διοργανώθηκε σε strip club. Η ίδια και ο Μιτς ήταν φίλοι για 20 χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι το 2014, μια εξέλιξη που η ίδια είχε χαρακτηρίσει "μια όμορφη έκπληξη".

Η Κιμ Μπάσιντζερ παραβρέθηκε στο baby shower της κόρης της Ireland Baldwin η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση της 69χρονης σταρ, που σχολιάστηκε για τους λάθος λόγους. Όχι, επειδή δείχνει λαμπερή, ήρεμη, χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της Mitch Stone -με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2014-, ή επειδή εμφανίζεται να κοιτάει με τρυφερότητα και περηφάνια την κόρη της που πρόκειται να γίνει μητέρα, αλλά για το ότι είναι "αγνώριστη από τις πλαστικές".

Κάτι, δυστυχώς, απολύτως αχρείαστο, αν αναλογιστεί κανείς τυο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να κάνει καθένας ό,τι νομίζει προσφορότερο για την εμφάνισή του, ή για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής του.

H σταρ είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι υπέφερε από από άγχος και κρίσεις πανικού, αλλά η απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας και το κόκκινο χαλί, μείωσαν τους φόβους της. Η απροθυμία της να αναλάβει μεγάλους ρόλους τις τελευταίες δύο δεκαετίες οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι δεν απολαμβάνει πολύ τον τρόπο που άλλαξε η βιομηχανία του κινηματογράφου, ειδικά με τα κοινωνικά μέσα.

Η Κιμ γνώρισε τον Άλεκ στα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας The Marrying Man το 1991 και δύο χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν υποδεχτούν την Άιρλαντ το 1995.

Οι δυο τους πήραν διαζύγιο το 2002. Όταν το ζευγάρι χώρισε, ο πατέρας της Κιμ, Ντον Μπάσιντζερ, είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι για τον χωρισμό έφταιγε ο χαρακτήρας του Άλεκ.

Η διάσημη ηθοποιός εχει κατά καιρούς μιλήσει πολύ για την μάχη της με τις διαταραχές άγχους και την αγοραφοβία.

Στο διαδικτυακό talk show της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, με τίτλο "Red Table Talk",πέρυσι η Κιμ Μπάσιντζερ μίλησε για τα προβλήματα άγχους που αντιμετώπισε και εξήγησε ότι πέρασε πολλά χρόνια ως αγοραφοβική, αποκαλύπτοντας πως ήταν ανίκανη να βγει από το σπίτι της ή ακόμα και να οδηγήσει το αυτοκίνητό της. "Δεν έφευγα από το σπίτι. Δεν πήγαινα πλέον για δείπνο. Είναι σαν κάτι να κλείνει τελείως μέσα σου. Έπρεπε να ξαναμάθω να οδηγώ", είπε χαρακτηριστικά.

"Υπήρξαν στιγμές, κατά ις οποίες θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερες και σοφότερες αποφάσεις. Πήρα μέρος στην ταινία The Marrying Man, στην οποία γνώρισα τoν πρώην άντρα μου Άλεκ Μπάλντουιν , αλλά ήμουν σε πολύ μεγάλο δίλλημα εκείνη την εποχή διότι μου είχαν προσφέρει παράλληλα έναν ρόλο και στην ταινία "Νύχτες με τον Εχθρό μου", την οποία απέρριψα και πρωταγωνίστησε η Τζούλια Ρόμπερτς. Δεν είναι όμως κωμικοτραγικό το γεγονός, ότι απέρριψα την ταινία "Νύχτες με τον Εχθρό" για να κοιμάμαι τελικά με τον εχθρό μου (τον Άλεκ); Όλα καλά ευτυχώς μεταξύ μας πλέον. Η ζωή συνεχίζεται".

Σήμερα η Κιμ κάπου μεταξύ του ακτιβισμού για τα δικαιώματα των ζώων και της ενίσχυσης της θέσης των γυναικών στον κοινωνικοπολιτικό στίβο, φαίνεται να έχει βρει αυτό που πάντα έψαχνε. Μια θέση στην κανονικότητα και έναν αυτοσεβασμό. Οπότε γιατί το Χόλιγουντ εξακολουθεί να είναι τόσο σκληρό και ασεβές μαζί της;

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.