ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Χρόνια πολλά Μάρτιν" ευχήθηκε η Ιζαμπέλα Ροσελίνι στον πρώην σύζυγό της Μάρτιν Σκορσέζε

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε ήταν παντρεμένος με την καλλονή Ιζαμπέλα Ροσελίνι για τέσσερα χρόνια.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε κλείνει φέτος τα 80 του χρόνια και δέχεται τις ευχές των θαυμαστών αλλά και των αγαπημένων του προσώπων. Ανάμεσά τους και η πρώην σύζυγος και έρωτάς του, Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

"Χρόνια πολλά Μάρτιν" γράφει το μοντέλο και ηθοποιός Ιζαμπέλα Ροσελίνι, "Να μια φωτογραφία από τότε που ήμασταν παντρεμένοι".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1979, όταν εκείνη ήταν 27 ετών και ο Σκορσέζε 37 για να χωρίσουν μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα. Μετά τον χωρισμό τους ο σκηνοθέτης της είπε πως μάλλον τού ήταν πιο σημαντικό "να σκέφτεται πως βρίσκεται σε σχέση με την κόρη του Ρομπέρτο Ροσελίνι" παρά μάλλον με την ίδια, καθώς ο Ροσελίνι υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες όλων των εποχών.

Η Ιζαμπέλα είναι κόρη δύο γιγάντων της 7ης Τέχνης. Του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της μεθυστικής ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν που μάλιστα έχει τιμηθεί με τρία Όσκαρ στην καριέρα της. Υπήρξε δε και ένα μικρό σκάνδαλο τότε, καθώς η Ίνγκριντ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρώτο της άντρα όταν γέννησε τον αδερφό της Ιζαμπέλας, καρπό δηλαδή του έρωτά της με τον Ροσελίνι. Μάλιστα, για τον λόγο αυτόν την αποκήρυξαν στις ΗΠΑ και δεν ξαναδούλεψε εκεί για πολλά χρόνια.

Έπειτα από πέντε χρόνια παθιασμένου γάμου ο Ροσελίνι και η Μέργκμαν χώρισαν. Τα παιδιά έζησαν για δύο χρόνια σε… ξενοδοχείο στη Ρώμη, όπου τούς επισκέπτονταν εναλλάξ οι γονείς τους. Δεν το λέει κανείς και παραδοσιακή παιδική ηλικία.

Τώρα γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Ιζαμπέλα έμεινε έγκυος από έναν άλλον άντρα- το μοντέλο Jonathan Wiedemann πριν να πάρει οριστικά διαζύγιο με τον Σκορσέζε, ο οποίος εν συνεχεία παντρεύτηκε άλλες τρεις φορές, ενώ η Ροσελίνι ήταν η δεύτερη σύζυγός του. Η Ροσελίνι έπειτα από τον γάμο της με τον Σκορσέζε παντρεύτηκε τον Wiedemann, έναν γάμο που διήρκησε επίσης τέσσερα χρόνια. Ενώ μετά ήρθε στη ζωή της ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς με τον οποίο έμειναν μαζί για έξι χρόνια.

Ο χωρισμός τους

Σχετικά με τον χωρισμό της από τον Σκορσέζε είχε πει πως ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκαν ήταν η κατάσταση υγείας της μητέρας της, το 1982. "Η μητέρα μου πέθαινε στο Λονδίνο από καρκίνο" είχε πει στην Sun Sentinel. "Είναι περίεργο, κάποιες φορές η θλίψη φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και κάποιες φορές όχι. Έρχεσαι πιο κοντά αν η σχέση είναι ισχυρή. Αν όχι, κι εγώ δεν ήμουν μπορεί να σε χωρίσει. Πανικοβλήθηκα τότε και αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερα να μην μείνω παντρεμένη".

Αλλά δεν υπήρξαν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. "Με τον Marty είχαμε έναν υπέροχο γάμο. Αν ήμουν μεγαλύτερη, πιο σοφή και πιο ήρεμη, ίσως να ήμασταν ακόμα μαζί". Το μόνο που τού καταλογίζει ήταν εκείνο το σκληρό σχόλιο πως μάλλον προτιμούσε την ιδέα να είναι με την κόρη του Ροσελίνι, παρά με την ίδια.

Ερωτηθείσα για τους δυο άντρες της ζωής της που υπήρξαν και κορυφαίοι σκηνοθέτες, τον Σκορσέζε και τον Λιντς εκείνη είπε: "ο Μάρτιν και ο Ντέιβιντ μοιάζουν. Οι άντρες της ζωής μου είναι οραματιστές. Και οι δύο με ενέπνευσαν απίστευτα και αισθάνομαι δέος στην παρουσία τους".

Χρόνια πολλά λοιπόν Marty.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.