ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Space Perspective: Εσείς θα ταξιδεύατε με την πολυτελή κάψουλα διαστημικών ταξιδιών;

Το πρώτο "διαστημικό σαλόνι στον κόσμο" το οποίο θα πετάει σε ύψος 30 χλμ. πάνω από την επιφάνεια της Γης και το εισιτήριο θα κοστίζει 125.000 ανά επιβάτη.

Η εταιρεία πολυτελών διαστημικών ταξιδιών "Space Perspective” αποκάλυψε το τελικό σχέδιο της για την κάψουλα "Neptune”, η οποία προσφέρει μια εναλλακτική λύση για ταξίδι στην άκρη του διαστήματος χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Το σφαιρικό σχήμα της κάψουλας επιτρέπει πανοραμική θέα 360 μοιρών μέσω παραθύρων – τα οποία η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι τα μεγαλύτερα που έχουν μεταφερθεί ποτέ στο διάστημα – και θα συνοδεύονται από δορυφορικές εικόνες και κάμερες 360 μοιρών. Τα παράθυρα αυτά διαθέτουν μια ανακλαστική επίστρωση, παρόμοια με εκείνη του κράνους ενός αστροναύτη, η οποία θα συμβάλει στη διατήρηση της θερμοκρασίας της κάψουλας σε δροσερά επίπεδα, περιορίζοντας την απορρόφηση της ηλιακό ακτινοβολίας.

Η καμπίνα, που δημιουργήθηκε εσωτερικά για το Διαστημόπλοιο Neptune της εταιρείας, έχει χώρο για έως και οκτώ επιβάτες.

"Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τους Εξερευνητές του Διαστήματος να συνδεθούν πιο στενά με τον πλανήτη μας και ο ένας με τον άλλον", δήλωσε η συνιδρυτής, της Space Perspective, Τζέιν Πόιντερ.

Το Spaceship Neptune θα πετάει σε ύψος 30 χλμ. πάνω από την επιφάνεια της Γης στα σύνορα της γήινης ατμόσφαιρας με το Διάστημα. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από το εσωτερικό της κάψουλας που δεν θυμίζει σε τίποτε μια συμβατική καμπίνα σκάφους που ταξιδεύει σε τέτοιες αποστάσεις.

Το εσωτερικό της κάψουλας είναι σχεδιασμένο σαν ένα άνετο σαλόνι στο οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα του πλανήτη μας γευματίζοντας ή πίνοντας ένα ποτό.

Στη διάθεση τους θα υπάρχουν επίσης διαδραστικές οθόνες για διάφορες χρήσεις καθώς και wi-fi αν θέλουν να επικοινωνούν με τη Γη την ώρα που βρίσκονται έξω από αυτή. Θα μπορούν επίσης να εστιάζουν σε όποιο σημείο του πλανήτη μας επιθυμούν με ένα τηλεσκόπιο που θα βρίσκεται στην κάψουλα.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.