ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έλλα Έμχοφ: Η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις είναι ένα style icon της εποχής της

Οι λευκοί γιακάδες της πάνω από τη Miu Miu ρεντιγκότα της εντυπωσίασαν στην πρόσφατη ορκωμοσία ενώ η προσωπικότητα της ξεχειλίζει το ίνσταγκραμ της.

Έλλα Έμχοφ: Η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις είναι ένα style icon της εποχής της

Η 56χρονη Καμάλα Χάρις πριν από λίγες μέρες έγινε και επίσημα η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. H Χάρις εντυπωσίασε με το έντονο μοβ λουκ της ωστόσο η 22χρονη θετή της κόρη, Ella Emhoff (Έλλα Έμχοφ), ήταν εκείνη που τράβηξε όλα τα μάτια πάνω της. Φρέσκια, στιλάτη, σύγχρονη και εντελώς μοναδική.

Η Έλλα στάθηκε στο πλάι της και ξεχώρισε φορώντας ένα παλτό (σε γραμμή ρεντιγκότα) Miu Miu στολισμένο με κρύσταλλα, συνδυασμένο με έναν λευκό γιακά.

Μπορεί η Καμάλα Χάρις να μην έχει παιδιά, αλλά έχει κατά κάποιον τρόπο υιοθετήσει την οικογένεια του συζύγου της, Ντάγκλας Έμχοφ, από τον πρώτο γάμο του, τα παιδιά του Κόουλ και Έλλα, που όπως είχε γράψει η ίδια η Χάρις σε άρθρο της στο Elle, πήραν το όνομά τους από τους μουσικούς Τζον Κολτρέιν και Έλλα Φιτζέραλντ. Και οι δύο την αποκαλούν «Μομάλα», γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικού, «συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν μας αρέσει ο χαρακτηρισμός “θετή μητέρα”».

Όταν η Χάρις γνωρίστηκε με τον Έμχοφ, όπως γράφει το Oprah Magazine, αποφάσισαν να περιμένουν να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι εκείνη να γνωρίσει τα παιδιά. Τη μεγάλη μέρα, εμφανίστηκε μπροστά τους με ένα κουτί με μπισκότα, δεμένο κομψά με μια κορδέλα. «Ήμουν αποφασισμένη να μην μπω στη ζωή τους μέχρι να βεβαιωθούμε με τον Νταγκ ότι η σχέση μας ήταν μακροχρόνια. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από τη σταθερότητα. Δεν ήθελα να γίνω μια περαστική φιγούρα στη ζωή τους, γιατί δεν ήθελα να τα απογοητεύσω. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να απογοητεύεις ένα παιδί» σχολίασε η νέα αντιπρόεδρος.

Το μόνο που γνωρίζουμε γι’ αυτούς είναι ότι ο Κόουλ, σύμφωνα με άρθρο της Vogue, έχει εργαστεί στην εταιρεία media και αναζήτησης ταλέντων William Morris Endeavor, ενώ η Έλλα είναι σχεδιάστρια, απόφοιτος της Σχολής Πάρσονς στη Νέα Υόρκη. «Είναι έξυπνα, ταλαντούχα, διασκεδαστικά παιδιά που εξελίχθηκαν σε αξιόλογους ενήλικες» έγραψε η Χάρις στο Elle.

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε ότι έγινε φίλη ακόμα και με την πρώην σύζυγο του Έμχοφ, Κίρστιν, όταν μπήκε στη ζωή της οικογένειας. «Γίναμε ένα ντουέτο από μαζορέτες στους αγώνες κολύμβησης και μπάσκετ της Έλλα, συχνά προκαλώντας της αμηχανία. Κάποιες φορές αστειευόμαστε ότι η μοντέρνα οικογένειά μας είναι λίγο παραπάνω λειτουργική από ό,τι θα έπρεπε».

Δείτε την Χάρις με τον σύζυγο και τα παιδιά του:

Η 22χρονη κόρη του συζύγου, Ντάγκλας Έμχοφ, της νέας αντιπροέδρου,θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον μιας και η προσωπικότητά της ξεχειλίζει.

Η Έλλα είναι καλλιτέχνις, σπούδασε στη Νέα Υόρκη textile design και οι αναρτήσεις της στο ίνσταγκραμ δείχνουν ότι ακολουθεί την εποχή της ως ένα αυθεντικό style icon. Ποζάρει με αξύριστες μασχάλες,αποφεύγει το προκάτ σέξι και κάθε της εικόνα είναι μια δήλωση ευφυούς αντίληψης.

ΑΣ ΤΗ ΔΟΥΜΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024
03 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

Μόδα

02 Μαϊ 2024

Η Adele επαναφέρει τις απόλυτες γόβες των 80s

Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή.

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ