Η ιδέα για ένα λίφτινγκ προσώπου σε μία day off μέρα σας είναι γεγονός. Χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, σε μια διαδικασία ρουτίνας που διαρκεί μόνο 30 λεπτά. Πώς γίνεται αυτό; Μας εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics.

Τι είναι τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος ανώδυνου και αναίμακτου λίφτινγκ, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης και την χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και χαρίζει λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα. Καθώς η διαδικασία διαρκεί μόνο 30 λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή ένα μεσημεριανό γεύμα, την χαρακτηρίζουμε σαν "lunchtime facelift”!

Σε τι διαφέρουν τα νήματα από το κλασικό facelift;

Τα νήματα νέας γενιάς αποτελούν μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λίφτινγκ σε αντίθεση με το κλασικό facelift που είναι επεμβατικό και χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας για την πλήρη αποκατάσταση του δέρματος. Το λίφτινγκ προσώπου με νήματα νέας γενιάς περιλαμβάνει την έλξη, ανύψωση και στήριξη των ιστών που έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν λόγω ηλικίας και βαρύτητας. Η εισαγωγή των νημάτων γίνεται με τοπική αναισθησία και χωρίς τομές στους μαλακούς ιστούς, γεγονός που καθιστά όλη την εφαρμογή ανώδυνη και άνετη.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

 

Φωτό: Sunny Ng

TAGS