ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Tα καταστήματα οπτικών Lenshop μας παρουσιάζουν την οικογένεια φακών επαφής ULTRA® για Αστιγματισμό από την Bausch+Lomb.

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Η ζωή μας σήμερα περιλαμβάνει πολύ έντονα οπτικά ερεθίσματα. Η γλώσσα της επικοινωνίας αποτελείται κυρίως από εικόνες, γραφικά και emojis. Περισσότερες εικόνες. Περισσότερες οθόνες. Σε ένα κόσμο που οι εικόνες κυριαρχούν και τον διαμορφώνουν, οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε κανένα πρόβλημα όρασης να αλλοιώσει ή να δυσκολέψει τον τρόπο που τον βλέπουμε. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Bausch + Lomb σχεδίασε τους μηνιαίους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης ULTRA® For Astigmatism που προσφέρουν στους πιο απαιτητικούς χρήστες αστιγματικών φακών ασύγκριτη άνεση, σταθερότητα και διαυγή όραση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Αν έχετε αστιγματισμό, γνωρίζετε καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά στην όρασή σας. Ειδικότερα τη νύχτα ή σε άλλες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η θαμπάδα γύρω από τα φώτα χειροτερεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ο φωτισμός χαμηλώνει και η κόρη διαστέλλεται για να μπει περισσότερο φως, περισσότερες περιφερειακές ακτίνες φωτός εισχωρούν στο μάτι εντείνοντας περισσότερο την άλω και το θάμβος στην όρασή σας. Οι ULTRA® For Astigmatism με τον σχεδιασμό OpticAlign™ εφαρμόζουν επιτυχώς από την πρώτη στιγμή και σας προσφέρουν σταθερά διαυγή και άνετη όραση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σας, ακόμα και κατά τη νυχτερινή οδήγηση που την έχετε περισσότερο ανάγκη.

Η τεχνολογία MoistureSeal® των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism της Bausch + Lomb εμποδίζει την αφυδάτωση των φακών σας, που προκαλείται από τους μειωμένους βλεφαρισμούς, ειδικότερα όταν βρίσκεστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή ή smartphone. Οι φακοί επαφής ULTRA® For Astigmatism συγκρατούν το 95% της υγρασίας τους για 16 ολόκληρες ώρες. Ταυτόχρονα, η υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism φροντίζει ώστε να διατηρούνται τα μάτια σας υγιή και λευκά και να απολαμβάνετε άνετα κάθε σωματική δραστηριότητα.

Και αν σας αγχώνουν οι απαιτήσεις της όρασής σας στο μέλλον, οι φακοί επαφής ULTRA® Multifocal For Astigmatism είναι ήδη εδώ για να σας καθησυχάσουν. Η πρεσβυωπία, που εμφανίζεται συνήθως μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι μία φυσική κατάσταση όπου το μάτι δυσκολεύεται πλέον να εστιάσει σε κοντινά αντικείμενα. Η πρεσβυωπία απασχολεί ιδιαίτερα τους χρήστες αστιγματικών φακών καθώς παρατηρούν τις ανάγκες της όρασής τους να γιγαντώνονται. Γι’ αυτό το λόγο η Bausch + Lomb έχει σχεδιάσει τους νέους πολυεστιακούς φακούς επαφής για Πρεσβυωπία και Αστιγματισμό ULTRA® Multifocal For Astigmatism που συνδυάζουν την απρόσκοπτη όραση που θέλουν οι χρήστες με πρεσβυωπία με τη σταθερότητα ενός φακού που έχουν ανάγκη για τον αστιγματισμό τους.

Οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism ενσωματώνουν τους σχεδιασμούς 3-Zone Progressive™ και OpticAlign™ για σταθερή και ανεμπόδιστη όραση σε κοντινή, μακρινή και ενδιάμεση απόσταση. Παράλληλα, οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας των φακών επαφής ULTRA® για να διατηρούν την άνεση και την υγεία των ματιών σας, ώστε να βλέπετε και να απολαμβάνετε τον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια.

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή με το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστήματων οπτικών Lenshop στο πιο κοντινό σας κατάστημα ή παραγγείλτε τους φακούς σας on line στο www.lenshop.gr.

ΑΘΗΝΑ - Ακαδημίας 34, 2102208622

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τσιμισκή 99, Κέντρο, 2310266412

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, 2310734984

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, 2310909599

ΛΑΡΙΣΑ- Ρούσβελτ 23, 2411416102

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πλατεία Ελευθερίας 4, 2351023395

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 2351035333

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη οικογένεια φακών επαφής ULTRA® μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα www.despioaneta.gr

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.