Η ζωή μας σήμερα περιλαμβάνει πολύ έντονα οπτικά ερεθίσματα. Η γλώσσα της επικοινωνίας αποτελείται κυρίως από εικόνες, γραφικά και emojis. Περισσότερες εικόνες. Περισσότερες οθόνες. Σε ένα κόσμο που οι εικόνες κυριαρχούν και τον διαμορφώνουν,  οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε κανένα πρόβλημα όρασης να αλλοιώσει ή να δυσκολέψει τον τρόπο που τον βλέπουμε.  Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Bausch + Lomb σχεδίασε τους μηνιαίους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης  ULTRA® For Astigmatism που προσφέρουν στους πιο απαιτητικούς χρήστες αστιγματικών φακών ασύγκριτη άνεση, σταθερότητα και διαυγή όραση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Αν έχετε αστιγματισμό, γνωρίζετε καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά στην όρασή σας.  Ειδικότερα τη νύχτα ή σε άλλες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η θαμπάδα γύρω από τα φώτα χειροτερεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ο φωτισμός χαμηλώνει και η κόρη διαστέλλεται για να μπει περισσότερο φως, περισσότερες περιφερειακές ακτίνες φωτός εισχωρούν στο μάτι εντείνοντας περισσότερο την άλω και το θάμβος στην όρασή σας.  Οι ULTRA® For Astigmatism με τον σχεδιασμό OpticAlign™ εφαρμόζουν επιτυχώς από την πρώτη στιγμή και σας προσφέρουν σταθερά διαυγή και άνετη όραση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σας, ακόμα και κατά τη νυχτερινή οδήγηση που την έχετε περισσότερο ανάγκη.

Η τεχνολογία MoistureSeal® των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism της Bausch + Lomb εμποδίζει την αφυδάτωση των φακών σας, που προκαλείται από τους μειωμένους βλεφαρισμούς, ειδικότερα όταν βρίσκεστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή ή smartphone.  Οι φακοί επαφής ULTRA® For Astigmatism συγκρατούν το 95% της υγρασίας τους για 16 ολόκληρες ώρες. Ταυτόχρονα, η υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism φροντίζει ώστε να διατηρούνται τα μάτια σας υγιή και λευκά και να απολαμβάνετε άνετα κάθε σωματική δραστηριότητα.

Και αν σας αγχώνουν οι απαιτήσεις της όρασής σας στο μέλλον, οι φακοί επαφής ULTRA® Multifocal For Astigmatism είναι ήδη εδώ για να σας καθησυχάσουν.  Η πρεσβυωπία, που εμφανίζεται συνήθως μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι μία φυσική κατάσταση όπου το μάτι δυσκολεύεται πλέον να εστιάσει σε κοντινά αντικείμενα.  Η πρεσβυωπία απασχολεί ιδιαίτερα τους χρήστες αστιγματικών φακών καθώς παρατηρούν τις ανάγκες της όρασής τους να γιγαντώνονται. Γι’ αυτό το λόγο η Bausch + Lomb έχει σχεδιάσει τους νέους πολυεστιακούς φακούς επαφής για Πρεσβυωπία και Αστιγματισμό ULTRA® Multifocal For Astigmatism που συνδυάζουν την απρόσκοπτη όραση που θέλουν οι χρήστες με πρεσβυωπία με τη σταθερότητα ενός φακού που έχουν ανάγκη για τον αστιγματισμό τους.

Οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism ενσωματώνουν τους σχεδιασμούς 3-Zone Progressive™ και OpticAlign™ για σταθερή και ανεμπόδιστη όραση σε κοντινή, μακρινή και ενδιάμεση απόσταση.  Παράλληλα, οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας των φακών επαφής ULTRA® για να  διατηρούν  την άνεση και την υγεία των ματιών σας, ώστε να βλέπετε και να απολαμβάνετε τον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια.

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή με το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστήματων οπτικών Lenshop στο πιο κοντινό σας κατάστημα ή παραγγείλτε τους φακούς σας on line στο www.lenshop.gr.

ΑΘΗΝΑ - Ακαδημίας 34, 2102208622

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τσιμισκή 99, Κέντρο, 2310266412

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, 2310734984

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, 2310909599

ΛΑΡΙΣΑ- Ρούσβελτ 23, 2411416102

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πλατεία Ελευθερίας 4, 2351023395

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 2351035333

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη οικογένεια φακών επαφής ULTRA® μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα www.despioaneta.gr