Γιατί Anassa;
Άνασσα στα αρχαία ελληνικά είναι η βασίλισσα. Anassa στα νέα ελληνικά είναι η βασίλισσα στο χώρο των ροφημάτων. Σε ακόμη πιο απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι η Anassa είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία, που έχει κάνει focus στην ποικιλία των αρωματικών φυτών που παράγει η ελληνική γη και επιλέγει -με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια και με τις πιο άρτιες μεθόδους- τα καλύτερα είδη από αυστηρά πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Όσο για την ανταπόκριση στον κόσμο, όπως αξίζει σε κάθε βασίλισσα, έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία. Μικρή απόδειξη, τα βραβεία Great Taste Awards 2014 και 2015.

Τι είναι η τελετουργία Anassa;
Από την επιλογή/συλλογή μέχρι τη συσκευασία, το άνοιγμά της και την παρασκευή ενός προϊόντος Anassa, όλα είναι μέρος μιας μαγικής διαδικασίας, που στόχο έχει να μας προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση αλλά και το μέγιστο κέρδος, αφού τα ροφήματα της Anassa ξεχωρίζουν όχι μόνο για το άρωμα και τη γεύση τους αλλά και για τις θεραπευτικές/τονωτικές τους ιδιότητες.

Η Επιλογή: Οι παραγωγοί πρώτης ύλης επιλέγονται σχολαστικά, με αυστηρά κριτήρια. Οι περισσότεροι αποτελούν επιχειρήσεις οικογενειακού χαρακτήρα ενώ διακρίνονται για τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, τον τόπο παραγωγής και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Συλλογή: αυτή γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το χέρι, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένα από τα πολύτιμα συστατικά τους και να παραμένουν τα φύλλα και οι καρποί όσο το δυνατόν πιο ακέραια. Χάρη στον τρόπο συλλογής και την ιδανική μέθοδο αποξήρανσης που ακολουθεί, διατηρείται το χρώμα σχεδόν αναλλοίωτο ενώ προστατεύονται τα πολύτιμα αιθέρια έλαια.

 

 

Η Συσκευασία: Καλαίσθητη μεταλλική συσκευασία, με πλάσματα-τέρατα που προέρχονται από την ελληνική μυθολογία: η αθηναϊκή κουκουβάγια, η αλεπού της Τευμησσού, το ελάφι της Κερύνειας, η χελώνα και το λιοντάρι της Νεμέας. Μέσα περιέχονται τα αρωματικά φυτά αλλά και τα αντίστοιχα βιοδιασπώμενα φίλτρα που θα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τους. Επίσης, θα βρείτε ξύλινα sticks, για να στηρίζετε τα φίλτρα στην κούπα σας.

Εξαιρετική πρόταση για κυριολεκτικά ζεστά δώρα. Επιλέξτε ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικά ροφήματα, από ελληνικά αρωματικά φυτά, βιολογικής καλλιέργειας και μυήστε όσους αγαπάτε στην τελετουργία Anassa. 

Το σερβίρισμα: Χάρη στη φιλοσοφία Anassa, μπορείτε να απολαμβάνετε το ελληνικό ρόφημά σας όπου κι αν βρίσκεστε – στο γραφείο, στην εκδρομή, στο ταξίδι. Εσείς επιλέγετε τα φύλλα και τους καρπούς, γεμίζετε το ειδικό φίλτρο και περιμένετε λίγο μέχρι να νιώσετε να σας τυλίγουν τα αρώματα της ελληνικής γης.

Τα φυτά: Με γνώμονα την ιπποκρατική αντίληψη της συνολικής αρμονίας του οργανισμού, μια ομάδα επιστημόνων επέλεξε 15 αρωματικά φυτά μόνα τους ή σε μείγματα:
Άγριο τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο, δίκταμο, λαδανιά, λεβάντα, λουίζα, ματζουράνα, μελισσόχορτο, μέντα, τσάι του βουνού, φασκόμηλο, τίλιο (φλαμούρι), φλισκούνι, χαμομήλι, χαρούπι.

www.anassaorganics.com

Δείτε εδώ τι σημαίνει η «τελετουργία Anassa»

 

TAGS