ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Life

Τα πιο αφράτα σπανακοτυρομπαλάκια - γρήγορα και χωρίς μίξερ

Απόλαυσε μικρές μπουκιές γεμάτες άρωμα και νοστιμιά, έτοιμες σε λίγα λεπτά!

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Η "Κόμισσα της Φάμπρικας" είναι η νέα παράσταση του Σταμάτη Φασουλή

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι η "Κόμισσα της Φάμπρικας" στο έργο των Γιαλαμά - Πρετεντέρη, πλάι σε έναν θίασο αγαπημένων ηθοποιών. Καταφθάνει στο Embassy Theater.

Σπιτική σοκολάτα με σταφύλια - θα χρειαστείς μόνο 2 υλικά!

Και γλυκό και υγιεινό και άκρως καλοκαιρινό!

Για τον Δημήτρη Μητσοτάκη, οι καινούριες φιλίες χρειάζονται ειλικρίνεια και τόλμη

"Από τους Ενδελέχεια έως σήμερα" κύλησαν 30 χρόνια, κι αυτό δίνει αφορμή για μια συναυλία-γιορτή με παλιούς και νέους φίλους (Τετάρτη 10/9, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου). Με την αφορμή, λοιπόν, βρήκαμε κι εμείς τον πρωταγωνιστή της για κουβέντα, που έφτασε μέχρι κάποια γραπτά του Αργύρη Ζήλου κατά τη δεκαετία του 1990.

Ούτε "rom", ούτε "com": Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας

Με άρωμα θάλασσας και εκλεκτά κρασιά, μία ιδιαίτερη νύχτα ετοιμάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών το μεγαλύτερο συνέδριο Δημοσιογραφίας Δεδομένων στην Ευρώπη

Το μέλλον της ενημέρωσης στην εποχή των δεδομένων, των αλγορίθμων και της τεχνητής νοημοσύνης

Ένα σάντουιτς-μπόμπα για λίγες εμφανίσεις στη 'Βόλβη'

Μία νόστιμη αφορμή για βόλτα από τη Βαρβάκειο και το δημοφιλές σουβλατζίδικο.

Τα 'Δώδεκα Πιάτα' του Παύλου Κυριάκη τώρα και στο Σύνταγμα

Δεύτερο πόστο στο κέντρο της Αθήνας για τη δημοφιλή ταβέρνα του βραβευμένου σεφ, με ίδιο κόνσεπτ αλλά διαφορετικό μενού.