Δεν βλέπεις κάθε μέρα την Glenn Close να χορεύει το «Da Butt» αλλά τα Όσκαρ δεν είναι μια συνηθισμένη τελετή απονομής! Στα 93α Όσκαρ μπορεί να είχαμε λιγότερους καλεσμένους αλλά η 74χρονη ηθοποιός κατάφερε να κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα, κλέβοντας την παράσταση με τον χορό της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ ο ηθοποιός Lil Rey Howery την ρώτησε εάν αναγνωρίζει το τραγούδι του 1988 «Da Butt» των E.U. εκείνη απάντησε: «Μισό λεπτό, το ξέρω, αυτό είναι το Da Butt. Ήταν ένα κλασικό τραγούδι από την σπουδαία μπάντα από την Washington Ε.U. Ο Spike Lee το είχε παραγγείλει για την ταινία του School Daze κι έλειψε στους φίλους μου στα Όσκαρ γιατί δεν ήταν υποψήφιο και δεν θα μπορούσε να είχε κερδίσει, το οποίο νομίζω είναι τραγωδία».

«Ο Spike Lee το είχε παραγγείλει για την ταινία του School Daze κι έλειψε στους φίλους μου στα Όσκαρ γιατί δεν ήταν υποψήφιο και δεν θα μπορούσε να είχε κερδίσει, το οποίο νομίζω είναι τραγωδία».

Η Close δεν έδειξε, φυσικά, μόνο το πόσο καλή μνήμη έχει αλλά όταν ο Howery της ζήτησε να κάνει τον χαρακτηριστικό χορό που έχει συνδεθεί με το τραγούδι, η ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε κάνοντας το κοινό των Όσκαρ να χειροκροτήσει από ενθουσιασμό.

Μάλιστα, το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια θαυμασμού και έκπληξης για τον χορό της Glenn Close:

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Chris Pizzello/Pool via REUTERS 

TAGS