Μία νέα σελίδα στο φέισμπουκ, το γκρουπ «Thank you, next» έχει γίνει ο αγαπημένος ιστότοπος για πολλούς. Εκεί, οι χρήστες περιγράφουν αποτυχημένα ραντεβού, ραντεβού και καραβοτσακισμένα φλερτ. 

Η παρουσιάστρια του Alpha και ραδιοφωνική παραγωγός περιέγραψε ένα δικό της ειδύλλιο από το παρελθόν με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, για αυτό και αγαπήθηκε πολύ και μοιράστηκε μέσα από πολλές σελίδες και σάιτ. 

Διάβασε την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού, έχει πλάκα:

«Λοιπόν. Με το "πρόσωπο" μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ίδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο. Μου άρεσε πάντα – δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια.
Ξαναβρεθήκαμε κάποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστό να το πω; Πιο ταιριαστό; Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάρχιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά – αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά.

Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό : μπουζούκια. Έλα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α)είναι και το ποτάκι β)είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ)είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιερ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να έρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (οπότε βάλτε με το νου σας). Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δεν συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο.
Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι. Ναταλία».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

 

Η Ναταλία Γερμανού στην Μελέτη πρίν λίγο καιρό: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS