ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ μαζί του;»: Nέο ομοφοβικό σχόλιο από τον Αλέξη Κούγια

Ο γνωστός ποινικολόγος αυτή τη φορά χρησιμοποιεί την έννοια της οικογένειας ως σημάδι εγκυρότητας χαρακτήρα. Δεν πείθει κανέναν.

«Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ μαζί του;»: Nέο ομοφοβικό σχόλιο από τον Αλέξη Κούγια

Νέα επίθεση προς τον Γιώργο Καπουτζίδη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορές εναντίον των εισαγγελέων, της ανακρίτριας και του δικαστικού συμβουλίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι κάμερες περίμεναν τον Κούγια έξω από τον Άρειο Πάγο και τον ρώτησαν για τις αναφορές που έκανε στον Γιώργο Καπουτζίδη. Η απάντηση του ποινικολόγου ήταν στην ίδια γραμμή με την ανακοίνωσή του κατά του Καπουτζίδη.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική προσέγγιση και ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρει. Μια δυσφήμιση από τον Λαζόπουλο και έναν τραυματισμό μου από μπράβους. Υπάρχει σχετική δικογραφία και αυτό θα το αντιμετωπίσει στο δικαστήριο. Το παρουσίασαν ως τακουνιά.

Τη φωτογραφία αυτή τη δημοσίευσε ο Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία. Έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, να κάνουμε οικογένεια και να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Από ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης. Δεν τον έχω δει.

Τυχαία ένα Σάββατο σε μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είδα αυτόν να κοιτάζονται με τον ερωτικό του σύντροφο και να αφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλο τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν, άλλαξα κανάλι και αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δικαίωμά του και το σέβομαι. Όπως και εγώ δικαίωμά μου να λέω αυτά που λέω και να διατυμπανίζω τις απόψεις μου», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

12 Μαϊ 2024

John Lennon: Το πιο συγκινητικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για τη μητέρα δεν μιλάει για μία σχέση αγάπης

Δεν μιλούν όλα τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη μαμά για έναν τρυφερό δεσμό αγάπης και αφοσίωσης. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του John Lennon "Mother"

12 Μαϊ 2024

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

Περισσότερα από

Stories

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.

12 Μαϊ 2024

"Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα ‘ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι, να συνοδεύσουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία";

Σαν σήμερα πεθαίνει ο Νίκος Γκάτσος, ο ποιητής των αθάνατων ελληνικών τραγουδιών. Τα ποιήματα και οι στίχοι του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Δανέζικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Καταλανικά, Κορεατικά, Σουηδικά, Τουρκικά, Φινλανδικά.

11 Μαϊ 2024

"Μάθημα Σολφέζ": Η πρώτη ελληνική επιτυχία της Eurovision 47 χρόνια πριν, είχε ανύπαρκτο μπάτζετ

7 Μαΐου 1977. Το "Μάθημα Σολφέζ" γίνεται η πρώτη ελληνική συμμετοχή που τερματίζει στην πεντάδα της Eurovision. Χρειάστηκε να περάσουν 27 χρόνια για να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

11 Μαϊ 2024

"Άσπρο, μαύρο όνειρα κάνω": Η Αλέξια στη σκηνή της Eurovision 37 χρόνια πριν

Ήταν το μακρινό 1987 και αυτό που απογείωσε κατόπιν την καρέρα της Αλέξιας.

11 Μαϊ 2024

Ο Στράτος Διονυσίου 20 ετών στον γάμο του, το 1955

Μια ρετρό φωτογραφία από το παρελθόν του σπουδαίου καλλιτέχνη που πέθανε πρωί της 11ης Μαΐου 1990, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

10 Μαϊ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

10 Μαϊ 2024

Eurovision 33 χρόνια πριν: Η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Eurovision το 1991

Οι λόγοι που το (ομολογουμένως) πολύ καλό τραγούδι τους "Η Άνοιξη", δεν κέρδισε τότε.

10 Μαϊ 2024

Φρεντ Αστέρ: "Δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορεί να τραγουδήσει. Αρχίζει να έχει φαλάκρα. Μπορεί να χορέψει λίγο...".

Ο Φρεντ Αστέρ διέψευσε τις προβλέψεις των παραγωγών του Χόλιγουντ και έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου ως ο επιδραστικότερος χορευτής του αιώνα.

10 Μαϊ 2024

Σιντ Βίσιους:"Σε παρακαλώ, μητέρα θάψε με δίπλα στο μωρό μου. Θάψε με, με το δερμάτινο σακάκι μου, το τζιν μου και τις μπότες μου. Αντίο."

Το απόλυτο είδωλο μιας μηδενιστικής γενιάς, ο μπασίστας των Sex Pistols ήταν ίσως ένα "κακό παιδί" αλλά πέρασε στην αιωνιότητα όταν πέθανε πριν κλείσει τα 22.