Μία συγκινητική φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει όλη η ανθρωπότητα το τελευταίο διάστημα.

Μία γυναίκα στην Ιρλανδία μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει έναν παππού να γνωρίζει το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο, λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την ιδιαίτερη στιγμή, μοιράστηκε στο Twitter, η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα, η Έμμα από την Ιρλανδία. Στην ανάρτηση, εξηγεί ότι το μωρό είναι ο ανιψιός της, ο Faolán και πως ο νεαρός άνδρας που τον κρατά μέσα στο σπίτι, μπροστά από το παράθυρο, είναι ο αδερφός της, Míchéal. Από την άλλη πλευρά του παραθύρου, στην αυλή του σπιτιού, είναι ο μπαμπάς του Míchéal, ο οποίος κοιτάζει χαμογελαστός και φανερά συγκινημένος τον εγγονό του, για πρώτη φορά. Η Έμμα, θεία του μωρού, έγραψε: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες σχόλια και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπως ήταν αναμενόμενο.

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS