Λόγω κορονοϊού πολλοί σχεδιαστές και οίκοι μόδας έστρεψαν τη δημιουργικότητα και την παραγωγή τους σε μάσκες. Αυτό έκανε και ο Βασίλης Ζούλιας.

Το πρωτοσέλιδο της Espresso κάνει λόγω για «χρυσή κονόμα» του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια αναφέροντας πως κοστίζει 25 ευρώ και πως η τιμή αυτή έχει αγανακτίσει τους πολίτες!

Ο Βασίλης Ζούλιας με μια απάντηση στο φέισμπουκ ξέσπασε εξηγώντας γιατί έκανε τις μάσκες αλλά και γιατί κοστίζουν 25 ευρώ:

«Ο κατά κίτρινος τύπος κάνει την δουλειά του ….εννοείται ότι οι μάσκες των πολυεθνικών δεν ενοχλούν κανεναν ….ποτε δεν ενόχλησαν.Η ελληνική κατασκευή κοστίζει χρυσάφι βέβαια αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…δώστε ότι κινεζικό αρκεί να είναι φτηνό …Φυσικα η μια μάσκα δικια μου θα κοστολογηθεί 25ε όταν βγαίνει από μια επιχείρηση που διατηρεί τρεις χώρους Καταστημα ατελιε και εργαστήριο και απασχολεί 12 εργαζόμενους στο ΙΚΑ.Οχι καμμία προσφορά μασκων δεν κάνουμε .ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ FUNDS ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΙΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.
ΥΓ
ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ….ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ».

 

Δείτε το ποστ του Έλληνα σχεδιαστή:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS