Το απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε έγινε αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πρωταγωνίστριες στην πλάκα ήταν οι γυναίκες του πάνελ. Οι κυρίες Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη ξεκαρδίστηκαν στα γέλια χωρίς καν να σκεφτούν ή να αισθανθούν άσχημα για το τι πέρασε η άτυχη φοιτήτρια.

Το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έσκασε στα γέλια σαν να έβλεπε κωμωδία. Η χυδαιότητα με ατάκες τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές. Μέχρι και ο ρεπόρτερ που προσπαθούσε να τους μεταφέρει την είδηση προσπάθησε να τους επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό, ωστόσο δεν κατάφερε να τους πείσει και όλοι τους συνέχισαν να χασκογελούν και να κάνουν πλάκα. 

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια ο τρόπος που χειρίστηκε την είδηση για την εκσπερμάτιση νεαρού πάνω σε πλάτη φοιτήτριας στη Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας άλλαξε σήμερα το τροπάριο στην εκπομπή του.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι απόλυτα καταδικαστέα, είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες, το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο, γιατί έχει μια αστεία διάσταση, και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση όλων μας, ότι δηλαδή αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο» είπε, αλλά δυστυχώς, δεν έπεισε κανέναν. 
 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε ήδη σπεύσει να ζητήσει τη δική της προσωπική συγγνώμη, μέσω της σελίδας της στο ίνσταγκραμ: 

Η 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS