Πολλά αρνητικά πράγματα έχουν γραφτεί για τη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την Σαρλίν Γουίτστοκ, τη γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 10 περίπου χρόνια και με την οποία λέγεται ότι έχουν μία πολύ παράξενη, προβληματική σχέση.

Χαρακτηριστική παραμένει μέχρι σήμερα η ημέρα του γάμου τους όταν η όμορφη, πανύψηλη πρωταθλήτρια κολύμβησης εμφανίστηκε στην τελετή βουρκωμένη και δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να κλαίει, μόνο που η έκφραση της και τα δάκρυα της δεν μαρτυρούσαν ευτυχία, αλλά πλήρη απόγνωστη. 

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά ο γάμος τους παραμένει πάντα ένα αληθινό μυστήριο. Οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει ποτέ διαχυτικοί και δίνουν μόνιμα την εντύπωση πως κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. 

Μοναδική εξαίρεση ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο η Σαρλίν υπήρξε δημόσια πάρα πολύ διαχυτική με τον σύζυγό της, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους και όσους βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή κοντά τους. 

Συγκεκριμένα η εντυπωσιακή πριγκίπισσα του Μονακό έκανε θαλάσσιο ποδήλατο, στο πλαίσιο ενός challenge για φιλανθρωπικό σκοπό. Φανερά κουρασμένη και εξαντλημένη, η 42χρονη πρώην Ολυμπιονίκης κολύμβησης έφτασε στη στεριά όπου την περίμενε ο 61χρονος Αλβέρτος και τότε εκείνη έγειρε απαλά στην αγκαλιά του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.
 

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Λίγο αργότερα η Σαρλίν αγκάλιασε και τα παιδιά της, που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS