Μερικές φορές μια αυθόρμητη χειρονομία μπορεί να έχει τεράστια αποτελέσματα. Ιδιαίτερα αν προέρχεται από μια από τις πιο επιδραστικές ερμηνεύτριες στον κόσμο. Πριν από λίγες μέρες η Μαντόνα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το βίντεο μιας γυναίκας από το Ρίο ντε Τζανέιρο, να χορεύει με απίστευτο ρυθμό και πάθος, σε κάποιο μπαρ, το τραγούδι «Holiday».

Το βίντεο συνόδευε η λεζάντα: «Νιώθετε απελπισμένοι; Αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι η μία άσχημη είδηση μετά την άλλη; Η Αποκάλυψη φαίνεται να σας περιμένει στη γωνία; Νομίζω ότι πολλοί από εμάς νιώθουμε έτσι. Κάτι τέτοιες μέρες, ας βάλουμε, απλά, μουσική και ας χορέψουμε».

Όπως αποδείχθηκε, η Μαρία με το χορό της προσπαθούσε να ξορκίσει το πιο δυσβάστακτο πένθος, καθώς είχε χάσει τον γιο της πρόσφατα και είχε στραφεί στις ναρκωτικές ουσίες. Ωστόσο μια βραζιλιάνικη οργάνωση που είδε το βίντεό της Μαντόνα, η Parceiros Brilhantes, αποφάσισε να βοηθήσει τη Μαρία και την έβαλε σε διαδικασία αποτοξίνωσης. «Δεσμευόμαστε να κάνουμε τη ζωή της καλύτερη!» έγραψαν στη Μαντόνα, η οποία απάντησε: «Επιτέλους, μια καλή είδηση».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS