Οι παίκτες του GNTM έσμιξαν ξανά για λίγο με συγγενικά πρόσωπα on camera και φωτογραφήθηκαν από τη Ρούλα Μονιάκι. Η πιο συγκινητική ωστόσο και εμπνευστική στιγμή ήταν αυτή της συνάντησης της 19χρονης Ρομά, Παρασκευής Κερασιώτη, με τον πατέρα της, μια ευγενική φυσιογνωμία, στο πρόσωπο του οποίου είναι ζωγραφισμένη μια δύσκολη ζωή αλλά και βαθιά ποιότητα ψυχής.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, θέλω να δώσω ελευθερία στα παιδιά μου. Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί. Λέω, διαλέξτε τι θέλετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας, και εγώ και η μαμά σας».

«Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί»

Πώς αισθάνθηκε όμως η Παρασκευή όταν αντίκρισε μετά από τόσο καιρό τον πατέρα της; «Χτυπάει πάρα πολύ η καρδιά μου. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πάρα πολύ ψηλά» απάντησε. Για να συμπληρώσει, εκείνος, με τη σειρά του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Περισσότερο ήθελα να χαρεί η κόρη μου. Να αισθάνεται καλά, τίποτα άλλο».

Κάπως έτσι αυτός ο άνθρωπος, που προφανώς δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο της τηλεόρασης πριν από τη συμμετοχή της κόρης του στο παιχνίδι, αναδείχθηκε σε πρότυπο της ανοιχτομυαλιάς και της δύναμης που απαιτούνται για να ξεχωρίσουμε τις κοινωνικές προσδοκίες από τις προσωπικές μας αξίες και να διεκδικήσουμε τις τελευταίες.

Δείτε τα βίντεο της φωτογράφισης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: YouTube

TAGS