Η Ιταλία παραμένει η χώρα που έχει πληγεί όσο καμία άλλη στον πλανήτη από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά η ελαφρά μείωση του αριθμού των θανάτων και των νέων κρουσμάτων από το Σάββατο προς την Κυριακή ίσως αποτελεί μια ένδειξη ότι η κρίση έχει κορυφωθεί.

Σε αυτά τα ελπιδοφόρα νέα έρχεται να προστεθεί και η ανάκαμψη μιας 95χρονης από τον κορονοϊό. Μια 95χρονη γυναίκα έγινε η γηραιότερη ασθενής στην Ιταλία που ανάρρωσε από τον κορονοϊό και βγήκε νικήτρια.

H Alma Clara Corsini είναι μια γιαγιά που ζει στο Fanano, στην περιοχή Appennino Modenese και είναι η πρώτη ασθενής που διαγνώστηκε με κορονοϊό στην επαρχία της Modena.

Η ίδια πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεν το έβαλε κάτω και με όσες δυνάμεις είχε, βγήκε νικήτρια! Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε τα μέγιστα στο αποτέλεσμα αυτό δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει μαζί της την νίκη, με την φωτογραφία τους να κάνει τον γύρο του κόσμου. «Με πρόσεξαν πολύ καλά κι έτσι θα πάω σπίτι μου μια ώρα αρχύτερα!» δηλώνει η μαχήτρια γιαγιά.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS