Είναι ένα από τα πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κατάφερε να ξεχωρίσε στο φετινό My Style Rocks. Η μητέρα της Κιάρας, Μαρία Μαρκέζη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Dot Weekend και μίλησε για την κόρη της αλλά και όσα της έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά της, τον τελευταίο καιρό. 

Όπως ανέφερε η γνωστή φωτογράφος, «στην αρχή δεν συμφωνούσα λόγω του παππού της και της οικογενειακής κατάστασης. Συγκρίνουν πάντα την Κιάρα και την οικογένεια με τον Άκη. Ισχύει ότι θα τη συγκρίνουν και θα ισχύει αυτό μια ζωή. Της έχω πει ότι δεν μπορείς να μην κάνεις κάτι στη ζωή σου επειδή υπάρχει όλο αυτό που σε ακολουθεί».

Γιατί ονομάζεται Μαρκέζη και όχι Τσοχατζοπούλου; Η Μαρία ανέφερε πως όταν βαφτίστηκε είχε δυο επίθετα, το Μαρκέζη και το Τσοχατζοπούλου, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακόμα δυο ονόματα, το Ειρήνη και το Γκούντρουν από τη γιαγιά της.

Μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως ο ίδιος παρακολουθεί την εγγονή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κόρη της από την κριτική επιτροπή, σχολίασε πως «είναι στενάχωρο, στην αρχή ερχόταν σπίτι και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θέλω να φύγω και να σταματήσω και της είπα ότι δεν πρέπει να σταματάς κάτι που αρχίζεις», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η Κιάρα δεν έχει στιλίστα -κάτι που μοιάζει τελευταία με ένα από τα joke της τηλεοπτικής πραγματικότητας. 

Δείτε τη συνέντευξη: 

 


Πηγή: DownTown Magazine

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS