Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού MasterChef είναι και η Ντέμη Γεωργίου.

Η μαγείρισσα προκάλεσε αίσθηση από τις οντισιόν κιόλας, πρώτα με τη δήλωση ότι είναι ομοφυλόφιλη και μετά ότι είναι vegan, στάση ζωής την οποία στηρίζει και προβάλλει έντονα με τα λεγόμενα και τις πράξεις της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μαζί με τη σύντροφό της, Άλκηστη, διατηρούν εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο μάλιστα πηγαίνει καλά και η συμμετοχή της Ντέμης στο MasterChef θα το βοηθήσει να πάει καλύτερα. Ωστόσο, υπάρχει δυστυχώς και η άλλη πλευρά, που μάχεται οτιδήποτε διαφορετικό, η Άλκηστις αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι δέχεται πολλά απειλητική και υβριστικά μηνύματα μετά το coming out της συντρόφου της στην τηλεόραση.

Ποιο είναι όμως το εστιατόριο με vegan φαγητό; Πρόκειται για το Lime bistro στο Γκάζι που λειτουργεί από το 2016 και σερβίρει πιάτα βασισμένα σε φυτικά προϊόντα. Μπιφτέκια λαχανικών, κιμάς φακής και κρέμες καρπών κυριαρχούν στα πιάτα, από τα οποία απουσιάζουν κρέας, γάλα και τα παράγωγά του.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου και η Ντέμη Γεωργίου έφτιαξαν μία κουζίνα άκρως δημιουργική, φιλική προς τον άνθρωπο και τα ζώα με βιολογικά υλικά και ανεπεξέργαστες τροφές. Άλλωστε η ίδια η Ντέμη έχει πει ότι μαγειρεύει αυτή τα πιάτα που σερβίρει σε vegan και όχι μόνο πελάτες.

 

Δείτε το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κούκου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS