ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

DARE TO: H νέα συλλογή της PUMA, αφιερωμένη στην γυναικεία ενδυνάμωση

Με γνώμονα το athleisure style, οι γυναίκες επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που εκφράζονται μέσα από το ντύσιμο τους.

puma

Συμφωνούμε συχνά πως ο τρόπος ντυσίματος αποτελεί κομμάτι της προσωπικότητάς μας, με τις ενδυματολογικές μας επιλογές να πρεσβεύουν είτε άμεσα, είτε έμμεσα ένα μήνυμα. Το τελευταίο θα μπορούσε να περιγράφει, χωρίς να ειπωθεί καμία απολύτως λέξη, μια λιγότερο καλή ημέρα – και ας απέχει χρονικά από την Blue Monday, η οποία ίσως μεταφραζόταν στιλιστικά με ένα cozy oversized λευκό φούτερ, ένα άνετο υφασμάτινο παντελόνι, καθώς και ένα ζευγάρι ξεκούραστα sneakers με πολύχρωμα μοτίβα. Στην θέση του παραπάνω μηνύματος θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται και μια ουσιαστικότερη προβολή απόψεων και ιδεών, όπως η επιλογή να στηρίξουμε την πραγμάτωση της γυναικείας ενδυνάμωσης με κάθε δυνατό τρόπο. Όπως ακριβώς μας παρακινεί να πράξουμε, μέσω της νέας της συλλογής "DARE TO", η PUMA.

DARE TO: H νέα συλλογή της PUMA, αφιερωμένη στην γυναικεία ενδυνάμωση

Και όταν ο κόσμος της μόδας συναντάει το εγχείρημα βελτίωσης του κόσμου της γυναίκας, μόνο θαύματα μπορούν να συμβούν. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύουν στο πέρασμα του χρόνου εμβληματικοί σχεδιαστές και brands που εργάζονται πυρετωδώς με γνώμονα τους φεμινιστικούς αγώνες, οραματιζόμενοι ένα μέλλον όπου τα ίσα δικαιώματα και η απελευθέρωση θα θεωρούνται δεδομένα. Η γυναικεία ενδυνάμωση τίθεται στο επίκεντρο και εκπροσωπείται ακόμα και μέσω άνετων, fashionable και μοντέρνων key-oufits που όχι μόνο εντάσσονται στο athleisure style, κερδίζοντας με την ευελιξία τους όλο και περισσότερους πιστούς θαυμαστές, αλλά αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας looks με safe και ταυτόχρονα εντυπωσιακές επιλογές.

puma

Puma

Με σύνθημα "FIGHT LIKE A GIRL" η συλλογή DARE TO καλεί όλες τις γυναίκες να τολμήσουμε, εκφράζοντας ανοιχτά μέσα από τις ενδυματολογικές μας επιλογές την πολύπλευρη και μοναδική προσωπικότητά μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας όπως τους αρμόζει, αλλά και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση και κατάκτηση των δικαιωμάτων μας καθώς και την εξάλειψη κοινωνικών στερεοτύπων, που στέκονται βραχνάς στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Ένας φαινομενικά δύσκολος και επίπονος αγώνας, ο οποίος όπως αποδεικνύεται μπορεί να κατακτηθεί με σύμμαχο αγαπημένα fashion-sport items όπως loose fit και flared παντελόνες, crop tops, metallic leggings και αέρινα jackets, που εξυπηρετούν την ανάδειξη της γυναικείας ενδυνάμωσης.

puma

Puma

Αν και τα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ δεν καταλάμβαναν σχεδόν ποτέ – μέχρι πρότινος τουλάχιστον – σημαντικό χώρο στην γκαρνταρόμπα μου, καθώς στο βάθος του μυαλού μου υπήρχε μια σύνδεση αυτών με τον χώρο του γυμναστηρίου και των sports – δραστηριότητες που με ενδιέφεραν λιγότερο στην καθημερινότητά μου – το mind change ήρθε με το fitting της νέας συλλογής της PUMA, η οποία δημιουργήθηκε για όλους τους παραπάνω σημαντικούς λόγους: να προ-καλέσει δηλαδή τις γυναίκες να τολμήσουμε ώστε να επιφέρουμε την αλλαγή. Κάτι που έτσι και αλλιώς βρίσκεται στο χέρι μας και πλέον στα καθημερινά μας outfits. Αρκεί φυσικά να ενσωματώσεις στα looks σου κομμάτια της DARE TO συλλογής, μετατρέποντας τα "τολμηρά" looks σε αληθινά θαρραλέα.

Puma

puma

Οι δύο δυναμικές και bold αποχρώσεις που κυριαρχούν στη νέα συλλογή της PUMA, το μπλε και το μαύρο, όπως επίσης και η σημαντική διαφορά στις σιλουέτες, αποτελούν σήμα κατατεθέν μιας ακόμα ενθαρρυντικής προοπτικής για ένα καλύτερο και ισότιμο μέλλον: κύριο μέλημα της DARE TO είναι η υπογράμμιση της διαφορετικότητας. Γραμμές οι οποίες τονίζουν τις καμπύλες και τη θηλυκότητα, έρχονται να συναντήσουν στα πλαίσια της ίδια συλλογής πιο χαλαρές σιλουέτες, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από outfits πολεμικών τεχνών. Αυτή η ποικιλομορφία που εντοπίζεται στα patterns δίνει στις γυναίκες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από μία γκάμα προϊόντων αυτό που τις εκφράζει ώστε να το συνδυάσουν με πολλαπλούς τρόπους, προκειμένου να "μιλήσουν" μέσα από τις εμφανίσεις τους για την ταυτότητά τους, τις εμπειρίες τους, τα όνειρα τους.

puma

Puma

Και κάθε ολοκληρωμένο outfit που σέβεται τον εαυτό του, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει με τον πιο stylish τρόπο της προσωπικότητά μας, ολοκληρώνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι statement παπούτσια, που θα υποστηρίξουν με σιγουριά κάθε βήμα προς την αλλαγή. Τα royal blue σύνολα της DARE TO συνδυάζονται άψογα με το brand-new λευκό sneaker της PUMA, Mayze Stack, που φέρει ασορτί μπλε λεπτομέρειες, ενώ τα total black outfits ταιριάζουν απόλυτα με το εξίσου νέο Mayze Thrifted με το εμβληματικό suede μοτίβο της PUMA. Αν και οι επιλογές ποικίλουν, ο στόχος πίσω από αυτές παραμένει ο ίδιος: να υποστηρίξουμε με οποιοδήποτε μέσο και όσο το δυνατόν πιο φανερά την γυναικεία ενδυνάμωση.

Η συλλογή DARE TO της PUMA, είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

PUMA STORES:

Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα

Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα

Attica City Link, Πανεπιστημίου 9

Για Online παραγγελίες βρείτε την συλλογή εδώ.