ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζόνι Ντεπ - Κέιτ Μος: Ο θυελλώδης έρωτας που κατέστρεφε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια των ‘90s που άφησε εποχή με το φλογερό πάθος, τις έντονες σύγκρουσης αλλά και τον τεράστιο εθισμό στην κοκαΐνη.

Τζόνι Ντεπ - Κέιτ Μος: Ο θυελλώδης έρωτας που κατέστρεφε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη των πρώην συζύγων Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ με τις αλληλοκατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση να δίνουν και να παίρνουν, έφερε και πάλι στο προσκήνιο την ταραχώδη προσωπική ζωή του χολιγουντιανού σταρ. Ο πρωταγωνιστής του blockbuster "Οι πειρατές της Καραϊβικής" υπήρξε καρδιοκατακτητής στο πέρας του χρόνου, συνάπτοντας δύο γάμους, τρεις αποτυχημένους αρραβώνες και μακροχρόνιες σχέσεις με τις πιο λαμπερές γυναίκες της διεθνούς showbiz. Η Κέιτ Μος, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών, με τον θυελλώδη έρωτάς τους να απασχολεί τον Τύπο ουκ ολίγες φορές, όχι μόνο με τις τρυφερές και γεμάτες ρομαντισμό εμφανίσεις τους, αλλά και με τις έντονες συγκρούσεις και τον μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Τζόνι Ντεπ - Κέιτ Μος: Ο θυελλώδης έρωτας που κατέστρεφε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων

Ερωτευμένοι με την πανκ – ροκ μουσική, τα ξέφρενα πάρτι αλλά και την αίγλη της διασημότητας, ο 31χρόνος τότε Τζόνι Ντεπ δεν άργησε να συνδεθεί ερωτικά με το ανερχόμενο αστέρι του modeling, Κέιτ Μος, λίγους μόλις μήνες μετά την διάλυση της σχέσης του με την Γουινόνα Ράιντερ. Η Βρετανή καλλονή σύχναζε σχεδόν κάθε βράδυ στο γνωστό στέκι "Café Tabac" του West Village στη Νέα Υόρκη, όπου celebrities και προσωπικότητες της υψηλής κοινωνίας διασκέδαζαν χωρίς περιορισμούς. Μια "μοιραία νύχτα" στα μέσα του 1994 ο αρθρογράφος Τζορτζ Γουέιν πραγματοποίησε την μεγάλη γνωριμία, με τον Ντεπ να γοητεύεται αληθινά τόσο με την ομορφιά, όσο και με τον χαρακτήρα της 20χρόνης Κέιτ. Κανείς δεν είχε φανταστεί πως το αθώο φλερτ εκείνης της βραδιάς θα εξελίσσονταν σε μια μακρόχρονη σχέση, με τους πρωταγωνιστές της να αποτελούν δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της διεθνούς σκηνής.

Κανείς δεν είχε φανταστεί πως το αθώο φλερτ εκείνης της βραδιάς θα εξελίσσονταν σε μια μακρόχρονη σχέση.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο έρωτας του Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος φιγούραρε στα εξώφυλλα περιοδικών, με τα δημοσιεύματα της εποχής να κάνουν λόγο για μια "ονειρική σχέση" στοργής και αγάπης. Άλλωστε δεν είχαν και άδικο, αφού το ζευγάρι σε κάθε του δημόσια εμφάνιση αποδεικνύει το πόσο ερωτευμένοι είναι, αφού δεν "μπορούσαν να κρατήσουν μακριά τα χέρια τους, τα μάτια τους και πολλές φορές τα χείλη τους ο ένας από τον άλλον" όπως είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν και φιλικό πρόσωπο των δύο σταρ.

Ο Ντεπ συνελήφθη για καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας, με την κατηγορία ότι διέλυσε μαζί με την καλή του ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πάνω στον θυμό τους.

Το έντονο πάθος, ωστόσο, συνοδεύοντα συχνά και από πολλές εκρήξεις. Μάλιστα, ένας από τους επικούς καβγάδες του ζευγαριού έφτασε να λήξει σε αστυνομικό τμήμα, όταν ο Ντεπ συνελήφθη για καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας, με την κατηγορία ότι διέλυσε μαζί με την καλή του ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πάνω στον θυμό τους. Κανένας από τους δύο δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με σωματική βλάβη, όμως ο ηθοποιός κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 10 χιλιάδων δολαρίων για τις ζημιές που προκλήθηκαν. Οι ακραίες εναλλαγές στη συμπεριφορά των δύο εραστών οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στην εξάρτηση τους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο ένας βύθιζε όλο και περισσότερο τον άλλον στο βούρκο της αμαρτίας, αδυνατώντας να ελέγξουν πολλές φορές τον εαυτό τους. Οι ανασφάλειες για την εμφάνιση, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και το ταραχώδες παρελθόν του ηθοποιού, οδήγησαν την νεαρή Μος να εξαρτάται κυριολεκτικά από τον έρωτα του Ντεπ.

Και όσο η εξάρτηση από το πρόσωπο του αγαπημένου της μεγάλωνε, τόσο περισσότερο εκείνη υποβάλλονταν σε χρήση κοκαΐνης. Η τακτική αυτή σαφώς είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας προβληματικής σχέσης, στην οποία ο Ντεπ φρόντιζε να μεταφέρει τις "αποτυχίες" που συναντούσε κατά καιρούς στο χώρο εργασίας του. Με την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο, ο ηθοποιό αποφάσισε να δώσει ένα οριστικό τέλος στην σχέση τους το 1998, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη. "Δεν έχω ξανανιώσει τόσα συναισθημα για μια γυναίκα. Ήμουν τόσο ανόητος, γιατί είχαμε τόσα πολλά να κάνουμε στη σχέση μας. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη - ήταν δύσκολο να τα πάμε καλά, άφησα τη δουλειά μου να μπει στη μέση και δεν της έδωσα την προσοχή που έπρεπε" δήλωσε λίγους μήνες αργότερα στο περιοδικό "Hello".

Κανείς δεν ήταν ποτέ ικανός να με φροντίσει.

Ούτε και η Κέιτ Μος απαρνήθηκε ποτέ την αγάπη που τους ένωσε, αφού σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ υπήρξε ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο μπορούσε να εμπιστευτεί. "Κανείς δεν ήταν ποτέ ικανός να με φροντίσει. Ο Τζόνι το έκανε για λίγο. Πίστευα αυτά που έλεγε. Αν έλεγα, "Τι να κάνω;", μου έλεγε τι. Και αυτό μου έλειψε πολύ. Έχασα το να υπάρχει κάποιος που μπορούσα να εμπιστευτώ. Εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια κλάματος" ανέφερε μεταξύ άλλων στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.