ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τυφλώθηκε 20χρονη από ποτά-μπόμπες στη Ζάκυνθο

Έναν εφιάλτη βιώνει μια 20χρονη Αγγλίδα, η οποία κατανάλωσε νοθευμένα ποτά  στη Ζάκυνθο.

Τυφλώθηκε 20χρονη από ποτά-μπόμπες στη Ζάκυνθο

Έναν εφιάλτη βιώνει μια 20χρονη Αγγλίδα, η οποία κατανάλωσε νοθευμένα ποτά στη Ζάκυνθο. Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι κατανάλωσε «μπόμπες» σε πάρτι που πήγε με φίλους της. Ενώ την επόμενη ημέρα ήταν καλά, αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, ξύπνησε χωρίς να βλέπει.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Παθολογίας Χαράλαμπο Γώγο, η μεθυλική αλκοόλη - μεθανόλη είναι γνωστή ουσία που μπορεί να προκαλέσει τύφλωση.

Εκτός όμως από την τύφλωση, η 20χρονη εμφάνισε και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύται στη Νεφρολογική Κλινική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας, άγνωστο όμως είναι αν καταφέρει να ξαναδεί.

Στο πλευρό της νεαρής Αγγλίδας βρίσκονται οι γονείς της, που ήρθαν από το Λονδίνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στη χώρα μας, καθώς η μεθανόλη, την οποία χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να νοθεύουν τα ποτά, έχει υψηλή τοξικότητα και επηρεάζει το οπτικό νεύρο.

Πηγή: Patrastimes.gr

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.