ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«To ταπεράκι μην ξεχάσεις»: Το 2ο τρέιλερ της νέας ταινίας του Οικονομίδη

Τραβώντας το στερεότυπο της ελληνίδας μάνας στα άκρα, ο Γιάννης Οικονομίδης, στη νέα του ταινία, περιτυλίγει το γκροτέσκο με οργή αλλά και τρυφερότητα.

«To ταπεράκι μην ξεχάσεις»: Το 2ο τρέιλερ της νέας ταινίας του Οικονομίδη

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει πέντε χρόνια μετά το «Μικρό Ψάρι» και δίνει μια πρόγευση από τη νέα του δουλειά «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».

Ο Γιάννης Οικονομίδης έρχεται με νέα, πολυαναμενόμενη ταινία, και υπόσχεται ήδη από τον ειρωνικό τίτλο της «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» μαύρο ρομαντισμό. Με δεδομένη γραφή και συνέπεια που ακολουθεί από το 2002 με το πυρωμένο κωμικοτραγικό μανιφέστο «Σπιρτόκουτο», την τσαμπουκαλεμένη «Ψυχή στο Στόμα», το νουάρ τραύμα του «Μαχαιροβγάλτη», τη διεθνή πορεία του «Μικρού Ψαριού» (υποψήφιο για Χρυσή Άρκτο στη Μπερλινάλε 2014) και την τεράστια θεατρική επιτυχία του «Στέλλα Κοιμήσου» στο Εθνικό Θέατρο, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει στον κινηματογράφο για να αφηγηθεί μία ερωτική ιστορία, πικρή και μαύρη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Το πρώτο teaser με τίτλος «Θέλω να ξέρω, θέλω να μάθω!» :

Έτοιμο είναι το δεύτερο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» με τίτλο: «To ταπεράκι μην ξεχάσεις!».

Tραβώντας το στερεότυπο της ελληνίδας μάνας στα άκρα, ο Γιάννης Οικονομίδης, στη νέα του ταινία, περιτυλίγει το γκροτέσκο με οργή αλλά και τρυφερότητα -αν είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο (για τον Οικονομίδη είναι). Γιατί, το τάπερ της μαμάς μπορεί να περιέχει περισσότερα πράγματα από ένα σπιτικό, καλομαγειρεμένο φαγητό.


Εμφανίζονται οι κυρίες Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά, οι οποίες κάνουν το εκρηκτικό ντεμπούτο τους στον κινηματογράφο, ως μαμάδες των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Τσορτέκη.

Δείτε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.