ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πιο όμορφο στιγμιότυπο της χριστουγεννιάτικης Θεσσαλονίκης τραβήχτηκε από τον ουρανό

Η πιο αισιόδοξη και λαμπερή πλευρά της συμπρωτεύουσας.

Το πιο όμορφο στιγμιότυπο της χριστουγεννιάτικης Θεσσαλονίκης τραβήχτηκε από τον ουρανό

Όπως κάθε χρόνο, μαζί με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη άναψε από νωρίς τα πιο φωτεινά λαμπάκια των γιορτών και άρχισε να φέγγει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, με φόντο τα βαθιά, σκούρα νερά του Θερμαϊκού.

Στην πλατεία Αριστοτέλους βρίσκεται και φέτος, λοιπόν, ο πιο εντυπωσιακός στολισμός της πόλης με το κλασικό καραβάκι να έχει και φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και ένα μεγάλο έλατο να δεσπόζει λίγο παρακάτω. Παιχνίδια για παιδιά, περίπτερα, δέντρια γεμάτα φωτάκια, στολισμένες καφετέριες στα δεξιά και τα αριστερά της πλατείες και χαρούμενες μουσικές στο πιο κεντρικό σημείο της συμπρωτεύουσας. Είναι που συγκεντρώνεται η καρδιά του εμπορικού κέντρου και τα ζεστά, θεσσαλονικιώτικα τσουρέκια γεμιστά με σοκολάτα μυρίζουν πιο έντονα από ό,τι οπουδήποτε αλλού.

'Ενα εντυπωσιακό κλικ ακριβώς από αυτή την χαρούμενη, αισιόδοξη, γιορτινή πλευρά της πόλης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους με την ομορφιά μίας πόλης που σίγουρα ξέρει πώς να διασκεδάζει.

Πολλά - πολλά likes μαζεύτηκαν αμέσως κάτω από την εικόνα, λίγες μόλις ημέρες πριν την ημέρα των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου χρόνου.

Δείτε τη φωτογραφία.

Το πιο όμορφο στιγμιότυπο της χριστουγεννιάτικης Θεσσαλονίκης τραβήχτηκε από τον ουρανό

Read Next

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.

13 Ιαν 2026

Εικαστική επιστροφή | Οι νέες εκθέσεις της εβδομάδας

Τα πρώτα νέα εικαστικά ραντεβού της καινούριας χρονιάς.

13 Ιαν 2026

Το "Grease The Musical" έρχεται από το Λονδίνο στην Αθήνα για τέσσερις μόνο παραστάσεις

Η σκηνή του Christmas Theater μετατρέπεται σε ένα εκρηκτικό dancefloor με πολύ γέλιο, λίγο δράμα, τρελό φλερτ.