ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το One Salonica γιορτάζει 7 χρόνια λειτουργίας με λαμπερά events και super εορταστικές προσφορές

7 χρόνια γεμάτα μόδα, γεύσεις, ταινίες, events, εκπλήξεις και πάνω από όλα ατελείωτο επώνυμο shopping σε super outlet τιμές.

 Το One Salonica γιορτάζει 7 χρόνια λειτουργίας με λαμπερά events και super εορταστικές προσφορές

Εφτά χρόνια γεμάτα μόδα, γεύσεις, ταινίες, events και ατελείωτο επώνυμο shopping σε άκρως προνομιακές τιμές γιορτάζει το One Salonica. Το outlet mall της Θεσσαλονίκης που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το shopping κλείνει εφτά χρόνια λειτουργίας και πρόκειται να τα γιορτάσει με τον πιο fun τρόπο.

Συγκεκριμένα, το One Salonica μάς προσκαλεί όλους σε ένα άκρως διασκεδαστικό και εορταστικό τριήμερο που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου, θα βρεις super προσφορές στις ανοιξιάτικες συλλογές των κορυφαίων brands που βρίσκονται στο One Salonica, ενώ από την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου θα υπάρχουν events που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

 Το One Salonica γιορτάζει 7 χρόνια λειτουργίας με λαμπερά events και super εορταστικές προσφορές

Το πρόγραμμα των events που δεν πρέπει να χάσεις

Σάββατο 2 Απριλίου στις 18:00

Η άκρως επιτυχημένη fashion influencer, Shoprano a.k.a Χρυσιάννα Ανδριοπούλου θα παρουσιάσει το πιο λαμπερό fashion show, με τα κορυφαία Spring Trends by One Salonica outlet mall, που θα μας εμπνεύσει για να δημιουργήσουμε τα πιο stylish σύνολα της σεζόν. Την προετοιμασία των μοντέλων που θα συμμετέχουν στο event, το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ έχει αναλάβει η ομάδα καθηγητών και σπουδαστών των ΙΕΚ Δέλτα 360ο.

Σάββατο 2 Απριλίου στις 18:00

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Josephine θα δώσει ρυθμό στο ανοιξιάτικο Fashion Show, τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες της και ξεσηκώνοτας το κοινό με τις χορογραφίες της στο πιο fun πάρτι του One Salonica outlet mall.

Παρασκευή 1 Απριλίου 16:30-20:30 & Σάββατο 2 Απριλίου 13:00-19:00

Οι φωτογραφίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός birthday party. Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκε και το One Salonica και αυτές τις δύο ημέρες θα υπάρχει στο εμπορικό κέντρο ένα Party Photobooth στο οποίο μπορείς να βγάλεις τις πιο fun, εορταστικές φωτογραφίες με τα cool props που θα βρίσκονται εκεί.

Τις εν λόγω φωτογραφίες, μπορείς να τις μοιραστείς στο Instagram σου. Εάν χρησιμοποιήσεις τα hashtags #7YearsOneLove και #OneSalonica αυτομάτως θα λάβεις μέρος στον πιο super διαγωνισμό με έπαθλο δωροεπιταγές συνολικής αξίας 700€, για shopping από τα καταστήματα του One Salonica.

Παρασκευή 1 Απριλίου 18:30

Το απόγευμα της Παρασκευής είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους -και όχι μόνο. Το άκρως διασκεδαστικό και διαδραστικό Comedy Magic Show από τον μάγο Μαρμέλο πρόκειται να ενθουσιάσει με τα κωμικά κόλπα μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 2 Απριλίου 12:00-16:00

Το Birthday Kids Workshop θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του One Salonica να μυηθούν στα μυστικά της τέχνης, της ένδυσης και της ζωγραφικής, για να δημιουργήσουν το δικό τους εορταστικό "έργο", υπό την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας σχεδιαστών του Catwalk project. Αυτό το project είναι ιδανική ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο, τη φαντασία και την ευρηματικότητα τους.

Shopping Time με τις καλύτερες προσφορές

Γενέθλια στο One Salonica σημαίνει σούπερ προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις. Από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου, τα αγαπημένα επώνυμα brands που βρίσκονται στο One Salonica όπως τα Polo Ralph Lauren, Boss, Gant, Lacoste, Kalogirou, Pinko, Nautica, American Eagle, Bsb, Champion, Fila, Geox, Funky Buddha, Toi&Moi προσφέρουν πολύ προνομιακές εορταστικές προσφορές. Έτσι, θα ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου με τον πιο budget friendly τρόπο.

Δες εδώ όλες τις εορταστικές προσφορές των καταστημάτων.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Σπάνια ασθένεια: Το 9χρονο παιδί που δε νιώθει πόνο

Και παρόλο που η κατάσταση του μπορεί να ακούγεται σαν υπερδύναμη, στην πραγματικότητα, η πάθηση αυτή κάνει το αγόρι πιο ευάλωτο σε τραύματα.

06 Μαϊ 2024

"Πέρα από τη σαρκική επιθυμία": Ρίτα Χέιγουορθ και Όρσον Γουέλς, μια σχέση αχαλίνωτου πάθους και μίσους

Το "παιδί θαύμα" ήταν ύποπτος για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαύρης Ντάλιας. Λάτρευε τις γυναίκες και το φαγητό.

Περισσότερα από

Stories

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.