
Ο Τρικαλινός οδηγός του αυτοκινήτου, μάλλον είναι μεγάλος λάτρης της πατέντας, γιατί όχι μόνο πάρκαρε παράνομα, αλλά έβαλε μέσα στο αμάξι το πλαστικό κολονάκι για να μην τον εμποδίζει, αλλά και για να το κρύψει, με κάποιο τρόπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC
Η καρδιά της ελληνικής, δαιμόνιας ευρηματικότητας χτύπησε ακόμα μία φορά δυνατά. Και προκάλεσε το γέλιο.
Ο Τρικαλινός οδηγός του αυτοκινήτου, μάλλον είναι μεγάλος λάτρης της πατέντας, γιατί όχι μόνο πάρκαρε παράνομα, αλλά έβαλε μέσα στο αμάξι το πλαστικό κολονάκι για να μην τον εμποδίζει, αλλά και για να το κρύψει, με κάποιο τρόπο.
Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.
Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.
O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.
Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!
Η εμφάνιση της Βίκυς Μοσχολιού πριν από 55 χρόνια.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.
Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;
Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.
Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.
Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.
Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η ιστορία πίσω από το θρυλικό high society κραγιόν.