ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

To αληθινό, δακρύβρεχτο love story πίσω από τo Love Actually

Η αποκάλυψη της Έμα Τόμσον για τον ρόλο της στην ταινία.

To αληθινό, δακρύβρεχτο love story πίσω από τo Love Actually

Στο Love Actually η Έμα Τόμσον παίζει τον ρόλο μίας γυναίκας που βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει όταν "πιάνει" τον άντρα της να αγοράζει κόσμημα για μία άλλη γυναίκα και καταλαβαίνει με αυτόν τον τρόπο ότι την απατά.

Η σκηνή κατά την οποία η ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπη με την παραπάνω συνειδητοποίηση έχει μείνει χαραγμένη στην ιστορία του σινεμά, με μία εκπληκτική Τόμσον να κλαίει με λυγμούς, κρυμμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της και να είναι τόσο πειστική που ο θεατής αισθάνεται πως το δυσάρεστο γεγονός έχει συμβεί στην ίδια και όχι απλά στον ρόλο της στην ταινία.

Τώρα η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια έρχεται για να αποκαλύψει πως πράγματι ένα τέτοιο, αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί στην προσωπική της ζωή εκείνη την περίοδο, όταν ο σύζυγός της Κένεθ Μπράνα την χώρισε για την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

"Στη σκηνή για την οποία όλοι μιλάνε μέχρι και σήμερα η Κaren, την οποία υποδύομαι, κλαίει σπαρακτικά δίπλα στο κρεβάτι της, βαθιά πληγωμένη επειδή έχει μόλις συνειδητοποιήσει πως ο άντρας της την απατά. Είναι μία σκηνή με την οποία ο καθένας μπορεί εύκολα να ταυτιστεί αφού όλοι έχουμε ζήσει κάτι τόσο επώδυνο στη ζωή μας. Και εγώ αισθάνθηκα την καρδιά μου να σπάει και πόνεσα πάρα πολύ όταν ο Κεν δημιούργησε παράλληλη σχέση με την Έλενα, οπότε ήξερα καλά πως είναι να βρίσκεις ένα κολιέ κρυμμένη στην τσέπη του συζύγου σου".

H σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας που υποδύεται η Έμα Τόμσον ανακαλύπτει τυχαία πως ο άντρας της αγόρασε κόσμημα για μία άλλη γυναίκα, συνειδητοποιώντας πως την απατά.

Η σκηνή κατά την οποία ο Άλαν Ρίκμαν προσπαθεί να αγοράσει κρυφά από την γυναίκα του ένα χρυσό κολιέ για την γραμματέα του.

Η Έμα Τόμσον και ο Κένεθ Μπράνα γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν έπαιξαν μαζί στην ταινία "Fortunes of War" το 1987. Παντρεύτηκαν 2 χρόνια αργότερα και συμπρωταγωνίστησαν σε πολλά φιλμ. Το 1994 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης γνώρισε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στα γυρίσματα της ταινίας " Mary Shelley’s Frankenstein" και αμέσως δημιουργήθηκε ανάμεσα τους ένας παράνομος έρωτας. Λίγο καιρό αργότερα η Τόμσον και ο Μπράνα ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, κάνοντας λόγω για φόρτο εργασίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός παραδέχεται πως ο Μπράνα την άφησε για την Κάρτερ.

To αληθινό, δακρύβρεχτο love story πίσω από τo Love Actually
Η Έμα Τόμσον στο Love Actually.
Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και Κένεθ Μπράνα σε σκηνή από το "Mary Shelley’s Frankenstein"

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025