ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Την διαχείριση σάς δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία»: Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο γνωστός σεφ, πρώην κάτοικος Νέας Σμύρνης, ισοπεδώνει τον δήμο της περιοχής για τα χθεσινά επεισόδια στην πλατεία.

«Την διαχείριση σάς δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία»: Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός για την αγάπη του στη Νέα Σμύρνη, όπου έζησε μεγάλο κομμάτι των παιδικών του χρόνων, αλλά και για τον Πανιώνιο, την ομάδα του, η οποία βέβαια έχει έδρα της στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από τα τελευταία έντονα γεγονότα της Κυριακής κατά τα οποία δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ ήρθαν σε συμπλοκή με απλούς πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία, ο δήμος Νέας Σμύρνης σχολίασε το περιστατικό με μία επίσημη ανακοίνωση.

Έτσι, ο γνωστός σεφ έσπευσε να τους απαντήσει ότι οι δημότες της περιοχής τους παραχωρούν τη διαχείριση και ότι ο δήμος δεν τους ανήκει.

«Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις ισορροπίες της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, αναφερόταν στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης η οποία από πολλούν θεωρήθηκε ως στάση «ίσως αποστάσεων».

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία.

Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Δείτε το σχόλιο οτυ Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Την διαχείριση σάς δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία»: Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.