ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Την 1 Ιουλίου θα τραγουδήσουμε όλοι το «Always on my mind». Έρχονται οι ανυπέρβλητοι Pet Shop Boys

Στο πλαίσιο του Release Athens 2020 στην Πλατεία Νερού.

Την 1 Ιουλίου θα τραγουδήσουμε όλοι το «Always on my mind». Έρχονται οι ανυπέρβλητοι Pet Shop Boys

Το Release Athens 2020 φέρνει τους Pet Shop Boys στην Αθήνα, την Τετάρτη 1η Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Το διάσημο βρετανικό ντουέτο έρχεται στην Αθήνα με το εντυπωσιακό «Dreamworld: The Greatest Hits Live» show τους, γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους. Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Από την ημέρα που υπέγραψαν στην Parlophone Records, οι Pet Shop Boys ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία στο χώρο της pop μουσικής. Οι αριθμοί: 42 Top-30 singles, 22 Top-10 hits, 4 no 1, 14 Top-10 albums (συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού "Hotspot" που κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου) στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντίστοιχη, αν όχι ακόμα μεγαλύτερη, επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. "It's A Sin", "West End Girls", "Heart", "Go West", "Always On My Mind", "Love Comes Quickly", "Domino Dancing", "What Have I Done To Deserve This", "Suburbia", "Being Boring", "Can You Forgive Her", "Left To My Own Devices", "Se A Vida E (That's The Way Life Is)" είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Με τα live shows τους μέσα στις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουν δημιουργήσει το δικό τους αυθεντικό στυλ μουσικής παράστασης, σε συνεργασία με σκηνοθέτες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες όπως οι Derek Jarman, David Alden & David Fielding, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood και Es Devlin.

Τον Ιούλιο του 2016, παρουσίασαν επί ένα τετραήμερο το Inner Sanctum στο Royal Opera House του Λονδίνου, κάνοντας τον Independent να γράψει πως "η καριέρα τους συνεχώς αποδεικνύει ότι η pop μουσική και η υψηλή τέχνη όχι μόνο μπορούν να συνυπάρξουν αλλά και να ξεπεράσουν κάποιες υποτιθέμενες ανώτερες μορφές μουσικής".

Στο ενεργητικό τους έχουν πάνω από 700 shows σε 63 χώρες, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές. Έχουν υπάρξει headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, όπως τα Roskilde, Primavera Sound Barcelona, Corona Capital, Latitude, Sonar Barcelona, ElectricPicnic, Vivid, Way Out West, Bestival και πολλά ακόμα, με αποκορύφωμα τις επικές εμφανίσεις τους στα Glastonbury, Coachella, Rock in Rio και Summer Sonic. Το περασμένο καλοκαίρι, 1.600.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εμφάνισή τους στο Live in Hyde Park του BBC, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Το 2001, έγραψαν το musical "Closer To Heaven", μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα JonathanHarvey, ενώ το 2004 παρουσίασαν ζωντανά το soundtrack που έγραψαν για την κλασική ταινία "Θωρηκτό Ποτέμκιν", μαζί με την Συμφωνική Ορχήστρα της Δρέσδης, στην Πλατεία Trafalgar. Το 2011, συνέθεσαν ένα μπαλέτο με τίτλο "The Most Incredible Thing", βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Hans Christian Andersen.

To 2012, οι Pet Shop Boys συμμετείχαν στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, μπροστά σε ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό. Δύο χρόνια αργότερα, οι Tennant και Lowe, σε συνεργασία με τον Andrew Hodges, βιογράφο του Alan Turing, παρουσίασαν την πρεμιέρα του A Man From The Future στο Royal Albert Hall, μαζί με την BBC ConcertOrchestra και την ηθοποιό Juliet Stevenson στην αφήγηση.

Το 2000, παρέλαβαν το Ivor Novello Award για την προσφορά τους στη Βρετανική Μουσική και το 2009 το Brit Award για τη συνολική συνεισφορά τους στην παγκόσμια σκηνή.

Ως συνθέτες, παραγωγοί και remixers, οι Tennant και Lowe έχουν συνεργαστεί, κάνει remix και συνθέσει μουσική για μία ευρεία γκάμα μεγάλων ονομάτων όπως οι Dusty Springfield, Lady Gaga, Liza Minnelli, Madonna, David Bowie, Yoko Ono, The Killers και Girls Aloud. Στις 24 Ιανουαρίου, οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το 14ο studio album τους, "Hotspot", το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς, με τα "Dreamland" (με τους Years& Years), "Burning The Heather" (με τον Bernand Butler των Suede) και "Monkey Business" να ξεχωρίζουν και να γνωρίζουν ήδη μεγάλη επιτυχία.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων: -Τηλεφωνικά στο 11876 -Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8.00-00.00, Σάββατο 9.00-00.00, Κυριακή 10.00-20.00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δυ-Σαβ 11.00-19.00). Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo www.releaseathens.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Οκτ 2025

Οι 10 νέες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τώρα

Από τον Juergen Teller και τον Paolo Colombo έως τον Stanley Whitney και μία έκθεση φόρος - τιμής στον Γιώργο Ζογγολόπουλο, τα εικαστικά ραντεβού του Οκτωβρίου είναι πολλά και σημαντικά.

Περισσότερα από

Stories

18 Οκτ 2025

Ειρήνη Παππά: Με εντυπωσιακό grecian καφτάνι στα γυρίσματα ιταλικής ταινίας το 1971

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ειρήνης Παππά στο "Roma Bene".

18 Οκτ 2025

you are invited | Πρώτη ματιά στην έκθεση του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller στο Onassis Ready

Στον νέο χώρο του Ιδρύματος Ωνάση, ο Juergen Teller στήνει τον δικό του φωτογραφικό κόμβο, προτάσσοντας την αλήθεια έναντι του αψεγάδιαστου.

17 Οκτ 2025

Γιατί οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν;

Τι λένε οι επιστήμονες για αυτή την ενστικτώδη κίνηση;

17 Οκτ 2025

Αποκλειστικό | Η ταινία ντεμπούτο της Charli XCX στη μεγάλη οθόνη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η "Έκρηξη / Erupcja", μετά την παρουσίαση της σε σημαντικά φεστιβάλ του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας κάνοντας πανελλήνια πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

16 Οκτ 2025

Movie Review | After The Hunt: Η Julia Roberts επιστρέφει πιο ώριμη, γοητευτική και αινιγματική από ποτέ

Ο George Satsidis γράφει για τη νέα κινηματογραφική σύμπραξη της Julia Roberts με τον Luca Guadagnino.

16 Οκτ 2025

Καποδίστριας | Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης υπογράφει μία ταινία αφιερωμένη στον Έλληνα πολιτικό και διπλωμάτη.

16 Οκτ 2025

31 χρόνια πριν: Το νυφικό της Ελένης Ράντου που έγραψε ιστορία στον γάμο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα νυφικό, ένα χαμόγελο και μια ιστορία αγάπης που άντεξε στον χρόνο.

16 Οκτ 2025

Όταν η Κατίνα Παξινού συνάντησε τον Αλέν Ντελόν - μια ιστορική στιγμή στη Βενετία του 1960

Μια φωτογραφία, δύο μύθοι, κι ένα βλέμμα που ένωσε δύο εποχές.

15 Οκτ 2025

Reese Witherspoon | Υπογράφει το πρώτο της μυθιστόρημα μαζί με τον "βασιλιά" των θρίλερ

Για το πρώτο της μυθιστόρημα, η διάσημη ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια ενός μετρ του είδους, του Harlan Coben.