ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χολιγουντιανή ταινία μεγάλων συντελεστών γυρίζεται την Κυριακή στο Σύνταγμα. Πότε κλείνει το κέντρο

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατρέπεται την Κυριακή η Αθήνα, όλες οι λεπτομέρειες.

Χολιγουντιανή ταινία μεγάλων συντελεστών γυρίζεται την Κυριακή στο Σύνταγμα. Πότε κλείνει το κέντρο

Σε... κινηματογραφικό πλατό μετατρέπεται την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της Αμερικανοϊταλικής ταινίας «Born to be murdered».

Την ταινία «Born to be murdered» σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιο του Χολιγουντιανού αστέρα Ντένζελ Ουάσιγκτον, ο οποίος έπαιζε στην ταινία «Παρείσφρηση», υποψήφια για Όσκαρ. Η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, σκηνοθέτης των επιτυχιών CALL ME BY YOUR NAME, SUSPIRIA 2018 και I AM LOVE.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για μία αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και για κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου και θα έχουν διάρκεια 8 εβδομάδων.

Στην Αθήνα συγκεκριμένα τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 25 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως 25 Μαρτίου 2019.


Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης θα ισχύσει την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να γίνουν κινηματογραφικά γυρίσματα. Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 6:00 έως τις 18:00 στις εξής οδούς: Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος, Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της Πλατείας Συντάγματος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Suspiria» του Guadagnino.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.