ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που πιθανόν να δώσει στον Μπραντ Πιτ υποψηφιότητα για Όσκαρ

Το φουτουριστικό δράμα «Ad Astra» κάνει πρεμιέρα σήμερα στα σινεμά.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που πιθανόν να δώσει στον Μπραντ Πιτ υποψηφιότητα για Όσκαρ

Στο όχι και τόσο μακρινό μας μέλλον, ένα ξαφνικό δυστήχημα σε έναν διαστημικό σταθμό που βρίσκεται κοντά στη Γη κοστίζει πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Γκρέι, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, την Λιβ Τάιλερ και τον Τόμι Λι Τζοουνς. Πρόκειται για την δεύτερη ταινία του Πιτ που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2019, ένα σκληρά φουτουριστικό φιλμε με φιλοσοφικές προεκτάσεις, που πιθανότατα να του χαρίσει μία υποψιότητα για Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στον ρόλο του εργασιομανία Major Roy McBride, σε μία ιστορία που συνομιλεί με ταινίες όπως το Gravity του Αλφόνσο Κουαρόν και το Σολάρις Στίβεν Σόντενμπεργκ.

Στον βασικό άξονα της πλοκής ένα σπουδαίο, κλασικό βιβλίο, η «Καρδιά του Σκότους» του Τζόσεφ Κόνραντ, που μεταλλάσεται τόσο πετυχημένα εδώ για να αφηγηθεί μία νέα ιστορία. Αυτή του Roy McBride, το οποίου η εμμονή με τα άστρα και την δουλειά του τού στερεί τελικά την οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που πιθανόν να δώσει στον Μπραντ Πιτ υποψηφιότητα για Όσκαρ
Στο όχι και τόσο μακρινό μας μέλλον, ένα ξαφνικό δυστήχημα σε έναν διαστημικό σταθμό που βρίσκεται κοντά στη Γη κοστίζει πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Γκρέι, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, την Λιβ Τάιλερ και τον Τόμι Λι Τζοουνς.

Μία αληθινή «Οδύσσεια» τοποθετημένη στο αχανές, τρομακτικό διάστημα, με όλες τις συναρπαστικές προεκτάσεις ενός σύγχρονου έπους, μα και την στόφα μίας θεαματικής περιπέτειας.

Το «Αd Astra» έκανε ένα πολυσυζητημένο και απόλυτα πετυχημένο άνοιγμα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας και προσγειώνεται σήμερα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Στον βασικό άξονα της πλοκής ένα σπουδαίο, κλασικό βιβλίο, η «Καρδιά του Σκότους» του Τζόσεφ Κόνραντ.
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

To τρέιλερ της ταινίας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Οκτ 2025

Οι 10 νέες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τώρα

Από τον Juergen Teller και τον Paolo Colombo έως τον Stanley Whitney και μία έκθεση φόρος - τιμής στον Γιώργο Ζογγολόπουλο, τα εικαστικά ραντεβού του Οκτωβρίου είναι πολλά και σημαντικά.

18 Οκτ 2025

Ειρήνη Παππά: Με εντυπωσιακό grecian καφτάνι στα γυρίσματα ιταλικής ταινίας το 1971

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ειρήνης Παππά στο "Roma Bene".

Περισσότερα από

Stories

18 Οκτ 2025

you are invited | Πρώτη ματιά στην έκθεση του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller στο Onassis Ready

Στον νέο χώρο του Ιδρύματος Ωνάση, ο Juergen Teller στήνει τον δικό του φωτογραφικό κόμβο, προτάσσοντας την αλήθεια έναντι του αψεγάδιαστου.

17 Οκτ 2025

Γιατί οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν;

Τι λένε οι επιστήμονες για αυτή την ενστικτώδη κίνηση;

17 Οκτ 2025

Αποκλειστικό | Η ταινία ντεμπούτο της Charli XCX στη μεγάλη οθόνη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η "Έκρηξη / Erupcja", μετά την παρουσίαση της σε σημαντικά φεστιβάλ του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας κάνοντας πανελλήνια πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

16 Οκτ 2025

Movie Review | After The Hunt: Η Julia Roberts επιστρέφει πιο ώριμη, γοητευτική και αινιγματική από ποτέ

Ο George Satsidis γράφει για τη νέα κινηματογραφική σύμπραξη της Julia Roberts με τον Luca Guadagnino.

16 Οκτ 2025

Καποδίστριας | Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης υπογράφει μία ταινία αφιερωμένη στον Έλληνα πολιτικό και διπλωμάτη.

16 Οκτ 2025

31 χρόνια πριν: Το νυφικό της Ελένης Ράντου που έγραψε ιστορία στον γάμο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα νυφικό, ένα χαμόγελο και μια ιστορία αγάπης που άντεξε στον χρόνο.

16 Οκτ 2025

Όταν η Κατίνα Παξινού συνάντησε τον Αλέν Ντελόν - μια ιστορική στιγμή στη Βενετία του 1960

Μια φωτογραφία, δύο μύθοι, κι ένα βλέμμα που ένωσε δύο εποχές.

15 Οκτ 2025

Reese Witherspoon | Υπογράφει το πρώτο της μυθιστόρημα μαζί με τον "βασιλιά" των θρίλερ

Για το πρώτο της μυθιστόρημα, η διάσημη ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια ενός μετρ του είδους, του Harlan Coben.

14 Οκτ 2025

Τζοκόντα | Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Το αριστούργημα του Αμίλκαρε Πονκιέλλι θα παρουσιαστεί σε περιορισμένο αριθμό στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.