Σε πολλές εταιρείες οι υπάλληλοι αναγκάζονται να φορούν πάνες για να μην κάνουν διάλειμμα για τουαλέτα. Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα.
Την σοκαριστική αυτή αποκάλυψη έφερε στο φως η έκθεση της οργάνωσης Oxfam America με τίτλο No Relief -αποσσπάσματά της δημοσιεύτηκαν στην New York Post και δημιούργησαν απίστευτο σάλο.
Οι υπάλληλοι πολλών ορνιθοτροφίων στις ΗΠΑ μίλησαν αναλυτικά για το βασανιστήριιο αυτό στο οποίο καθημερινά υποβάλλονται με σκοπό, όπως καταλαβαίνετε, την αύξηση του κέρδους.
Αναλυτικά τους αναγκάζουν να περιορίζουν στο ελάχιστο την λήψη υγρών, κάτι που τους προκαλεί αφυδάτωση, ενώ οι προϊστάμενοι τους απειλούν με ποινές ή ακόμα και με απολύσεις - «Πήγαινε στην τουαλέτα αν θες, όμως μετά πέρνα από το λογιστήριο», φαίνεται να είναι το μότο τους,
Οι εταιρείες που γίνονται αυτά τα... βασανιστήρια είναι οι: Tyson Foods, Pilgrim’s Pride, Perdue Farms και Sanderson Farms. Αυτές μάλιστα ελέγχουν το 60% της αγοράς πουλερικών στις ΗΠΑ, κάτι που απδεικνύει περίτρανα πως δεν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά.