ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρώτη στην Ιατρική Λάρισας η 47χρονη εργαζόμενη νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών

«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες!».

Πρώτη στην Ιατρική Λάρισας η 47χρονη εργαζόμενη νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών

Πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λάρισα εισήχθη η 47χρονη μητέρα και εργαζόμενη, Σμαράγδα Λιάτσικου

Η 47χρονη εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών από τον Βόλο, που συγκέντρωσε 19.435 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν μπορώ καν να περιγράφω τη χαρά μου. Είχα βάλει μόνο μία σχολή στο Μηχανογραφικό μου και αυτή ήταν η Ιατρική Λάρισας. Πριν λίγο έμαθα ότι εισάγομαι πρώτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η 47χρονη απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου.

Η κυρία Λιάτσικου, που εργάζεται ως βοηθός νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, είναι μητέρα δύο παιδιών, 21 και 19 ετών, και επέστρεψε στα θρανία για να υλοποιήσει το όνειρό της. «Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα», είχε δηλώσει η 47χρονη όταν ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.

«Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια. Δουλεύοντας σε τραγικές συνθήκες, χωρίς φροντιστήρια αισθάνομαι δικαιωμένη για τους κόπους. Με στήριξαν οι συνάδελφοί μου, αλλά και η εκπαιδευτικός Ελένη Νταβέλη, η οποία με βοήθησε εθελοντικά», είχε πει.

Με πληροφορίες από από magnesianews.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.