ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς είναι να ζεις με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο; Η διάσημη ηθοποιός εξηγεί

Η Σάνεν Ντόχερτι μας δίνει μία γεύση από τη ζωή με μία σοβαρή ασθένεια.

Πώς είναι να ζεις με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο; Η διάσημη ηθοποιός εξηγεί

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη θρυλική σειρά Beverly Hills 90120 αλλά και διάφορους άλλους χαρακτηριστικούς ρόλους σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Η ζωή της ταλαντούχας Σάνεν Ντόχερτι μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στην πορεία τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, σίγουρα πιο δραματική.

Το 2015 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, γεγονός που δεν έκρυψε σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που μάχονται την ίδια ασθένεια. Έπειτα από σκληρή προσπάθεια, το 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε νικηθεί, για να επιστρέψει το 2020 με την Ντόχερτι να είναι απαρηγόρητη.

Έπειτα από σκληρή προσπάθεια, το 2018 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε νικηθεί, για να επιστρέψει το 2020 με την Ντόχερτι να είναι απαρηγόρητη.

Αυτή τη στιγμή μάχεται καθημερινά τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, και όπως λέει, είναι κάτι σαν καθημερινότητα για εκείνη: «Νιώθω υποχρέωσή μου να έχω κοινωνική ζωή και να ενημερώνω τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν να έχουν μία κανονική ζωή», λέει.

«Ο άντρας μου, μου λέει ότι αν δεν ήξερε, δεν θα πίστευε ποτέ ότι έχω καρκίνο. Δεν παραπονιέμαι η αλήθεια είναι. Είναι μέρος της ζωής μου αυτή τη στιγμή». Ενώ για το μέλλον είπε: «Δεν θα έλεγα ότι έχω μία λίστα με όσα έχω να κάνω πριν πεθάνω. Νομίζω ότι θα είμαι ο πρώτος ασθενής με καρκίνο που έζησε τόσο πολύ. Για την ώρα, το μόνο που θέλω να κάνω, είναι να ζήσω».

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

02 Φεβ 2026

Οι Pet Shop Boys έρχονται στην Ελλάδα

Τέσσερα χρόνια μετά τη συναυλία τους στην Αθήνα, οι Pet Shop Boys επιστρέφουν για ένα ακόμη συναυλιακό ραντεβού με το ελληνικό κοινό.

02 Φεβ 2026

Grammys 2026 | Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Ποιες προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής διακρίθηκαν στα Grammys 2026.

Περισσότερα από

Stories

31 Ιαν 2026

"Η τοξική γυναίκα" - Το ανεξήγητο ιατρικό μυστήριο της Gloria Ramirez

Ένα πραγματικό ιατρικό περιστατικό που ακόμα και σήμερα δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση.

30 Ιαν 2026

#theaftertaste | Μία έκθεση για τους ανθρώπους της πόλης και ένα value for money εστιατόριο με γεύση από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

30 Ιαν 2026

Bridgerton | Ο απόλυτος οδηγός για το καστ και τους χαρακτήρες της 4ης σεζόν

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα νέα πρόσωπα και τα αγαπημένα που επιστρέφουν στη νέα σεζόν της ρομαντικής σειράς.

30 Ιαν 2026

Έργα του Sir Don McCullin παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Athens Photo World, σε συνεργασία με το Xposure International Photography Festival, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον θρύλο του πολεμικού φωτορεπορτάζ, Sir Don McCullin, με την έκθεση Life, Death and Everything in Between.

30 Ιαν 2026

Μία κορυφαία γαστρονομική εμπειρία για μία μόνο βραδιά στο Tudor Hall Restaurant

Ο Chef Konstantin Filippou μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Αθήνα, υπογράφοντας για μία βραδιά το μενού του Tudor Hall Restaurant.

30 Ιαν 2026

Eat Chic | Τα πρώτα γαστρονομικά ραντεβού του Φεβρουαρίου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Guests με αέρα Michelin και ιδιαίτερες συμπράξεις συγκροτούν τα πρώτα γαστρονομικά ραντεβού του δεύτερου μήνα του έτους.

29 Ιαν 2026

Η Απουσία του Παρόντος | Στην πρώτη ατομική έκθεση του Νίκου Κανόγλου, κάθε εικόνα λειτουργεί ως αποτύπωμα

Ο δραστήριος καλλιτέχνης παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο σύνολο έργων, με τα όρια ανάμεσα στην παρουσία και την απουσία να θολώνει.

29 Ιαν 2026

Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση | Μετά τον Οιδίποδα, τι;

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση υποδέχεται τις Onassis Dance Days, δίνοντας κίνηση στον φετινό Φεβρουάριο.

29 Ιαν 2026

Το μεγάλο φινάλε της "Μεγάλης Χίμαιρας"

Η σειρά που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση ολοκληρώνει το τηλεοπτικό της ταξίδι.

29 Ιαν 2026

Ένα ενδιαφέρον μουσικό ραντεβού στο Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή

Η Μελίνα Παξινού και το κουαρτέτο της σε μία μελωδική βραδιά στο αμφιθέατρο του αγαπημένου μουσείου.