ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιοι θα ευνοηθούν και σε ποιους θα δοθούν ευκαιρίες: Οι προβλέψεις του Μαρτίου από την Άση Μπήλιου

Πώς θα επηρεαστούν αναλυτικά τα ζώδια.

Ποιοι θα ευνοηθούν και σε ποιους θα δοθούν ευκαιρίες: Οι προβλέψεις του Μαρτίου από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου αναλύει τις πλανητικές αλλαγές, που θα πραγματοποιηθούν το μήνα Μάρτιο και πως αυτές θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια.

Η Αφροδίτη «μετακόμισε» στον Υδροχόο, φέρνοντας εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Ο Άρης μέχρι το τέλος Μαρτίου θα παραμείνει στον Ταύρο, φέρνοντας εξελίξεις στις ζωές Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Ο Ερμής από τις 5/3 μέχρι τις 28/3 θα είναι σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Η πιο σημαντική όμως πλανητική αλλαγή είναι αυτή του Ουρανού, που εγκαθίσταται στις 6/3 στο ζώδιο του Ταύρου και θα μείνει μέχρι το 2026. Η Άση Μπήλιου με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη αναλύουν πως ο Ουρανός, ο πλανήτης των απροσδόκητων αλλαγών και των απρόβλεπτων γεγονότων, θα «λειτουργήσει» από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου για όλους τους εκπρόσωπους του ζωδιακού στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Ποιοι θα ευνοηθούν και σε ποιους θα δοθούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για να έχουν θετικά αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάρτιο:

Πηγή: StarTvGreece

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.