ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πίσω από το «ταμπού» των εξαρτήσεων: Μια καμπάνια για τους ανθρώπους του 18Ανω

Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση που φέρνει στην επιφάνεια με θετικό τρόπο, την κοινωνική απομόνωση που βιώνουν τα εξαρτημένα άτομα.

Πίσω από το «ταμπού» των εξαρτήσεων: Μια καμπάνια για τους ανθρώπους του 18Ανω

H ομάδα των Urban Nomads εμπνεύστηκε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε όλοι, εν μέσω lockdown. Το βασικό σκεπτικό της καμπάνιας στηρίχτηκε στα συναισθήματα και στις σκέψεις που βιώσαμε όλοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ζήσαμε απομακρυσμένοι και απομονωμένοι από το κοινωνικό σύνολο. Νιώσαμε μοναξιά, κάποιοι ίσως και απόγνωση. Αλλά ακόμη και την στιγμή που «ελευθερωθήκαμε», η αίσθηση του κινδύνου, ο φόβος παρέμειναν.

Παραλληλίζοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του lockdown με την απομόνωση που βιώνουν οι άνθρωποι του 18Ανω, δημιουργήθηκε μία καμπάνια που μιλάει με ενσυναίσθηση και φέρνει στο φως την πραγματικότητα και την αλήθεια πίσω από το «ταμπού» των εξαρτήσεων.

Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση που φέρνει στην επιφάνεια με θετικό τρόπο, την κοινωνική απομόνωση που βιώνουν τα εξαρτημένα άτομα και τονίζει την ανάγκη για νέες νοοτροπίες και νέα στάση ζωής.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο κόσμος, η ομάδα των Urban Nomads σε συνεργασία με το 18Ανω ευελπιστεί να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στα παιδιά που επιλέγουν να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε το βίντεο:

Urban Nomads Συντελεστές

Γιάννης Βασταρδής, Μάγκυ Πουπλή, Μαρία Παναγιωτονάκου

Γιώργος Χαρίσης, Νόρα Γκίκα, Ίρια Σπηλιοπούλου

Ηθοποιοί

Γιάννης Στάνκογλου

Βίκυ Βολιώτη

Έλλη Τρίγου

Έκτορας Λιάτσος

Φώτης Λαζάρου

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.