ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πικρό και μαύρο. Είδαμε το πρώτο, επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

Μετά την μεγάλη επιτυχία του θεατρικού «Στέλλα Κοιμήσου», βασισμένο στο αριστουργηματικό «Στέλλα Βιολάντη», ο ιδιαίτερος σκηνοθέτης επιστρέφει στον κινηματογράφο.

Πικρό και μαύρο. Είδαμε το πρώτο, επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

Μία πενταετία μετά το «Μικρό Ψάρι», αλλά και μετά την μεγάλή επιτυχία του «Στέλλα Κοιμήσου» που έγινε sold out στο Εθνικό Θέατρο ο Γιάννης Οικονομίδης, ένας από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες σκηνοθέτες, επιστρέφει στον κινηματογράφο με την πολυαναμενόμενη ταινία του «Η Μπαλάντα της Τρύπας Καρδιάς».

Πιστός στα στοιχεία μαύρης κωμωδίας που τον ακολουθούν πιστά καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του, ο Οικονομίδης σκηνοθετή και συγγράφει μαζί με τον Χάρη Λαγκούση και τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο, γνωστό χάρη στο εξαιρετικό βιβλίο του «Γκιάκ», μία πικρή, ερωτική ιστορία με φόντο την ελληνική επαρχία.

Η πλοκή της ταινίας είναι η εξής: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η "Ωραία Κοιμωμένη" Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Στο έργο εμφανίζονται οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος και Λένα Κιτσοπούλου.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.