ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παππούς γνωρίζει για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο λόγω καραντίνας

Ένας παππούς στην Ιρλανδία που γνωρίζει το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο λόγω καραντίνας, περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο όσα ζούμε.

Παππούς γνωρίζει για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο λόγω καραντίνας

Μία συγκινητική φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει όλη η ανθρωπότητα το τελευταίο διάστημα.

Μία γυναίκα στην Ιρλανδία μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει έναν παππού να γνωρίζει το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο, λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την ιδιαίτερη στιγμή, μοιράστηκε στο Twitter, η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα, η Έμμα από την Ιρλανδία. Στην ανάρτηση, εξηγεί ότι το μωρό είναι ο ανιψιός της, ο Faolán και πως ο νεαρός άνδρας που τον κρατά μέσα στο σπίτι, μπροστά από το παράθυρο, είναι ο αδερφός της, Míchéal. Από την άλλη πλευρά του παραθύρου, στην αυλή του σπιτιού, είναι ο μπαμπάς του Míchéal, ο οποίος κοιτάζει χαμογελαστός και φανερά συγκινημένος τον εγγονό του, για πρώτη φορά. Η Έμμα, θεία του μωρού, έγραψε: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες σχόλια και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπως ήταν αναμενόμενο.

Παππούς γνωρίζει για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγόνι του από το παράθυρο λόγω καραντίνας

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

Stories

20 Οκτ 2025

Οι 10 νέες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τώρα

Από τον Juergen Teller και τον Paolo Colombo έως τον Stanley Whitney και μία έκθεση φόρος - τιμής στον Γιώργο Ζογγολόπουλο, τα εικαστικά ραντεβού του Οκτωβρίου είναι πολλά και σημαντικά.

18 Οκτ 2025

Ειρήνη Παππά: Με εντυπωσιακό grecian καφτάνι στα γυρίσματα ιταλικής ταινίας το 1971

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ειρήνης Παππά στο "Roma Bene".

18 Οκτ 2025

you are invited | Πρώτη ματιά στην έκθεση του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller στο Onassis Ready

Στον νέο χώρο του Ιδρύματος Ωνάση, ο Juergen Teller στήνει τον δικό του φωτογραφικό κόμβο, προτάσσοντας την αλήθεια έναντι του αψεγάδιαστου.

17 Οκτ 2025

Γιατί οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν;

Τι λένε οι επιστήμονες για αυτή την ενστικτώδη κίνηση;

17 Οκτ 2025

Αποκλειστικό | Η ταινία ντεμπούτο της Charli XCX στη μεγάλη οθόνη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η "Έκρηξη / Erupcja", μετά την παρουσίαση της σε σημαντικά φεστιβάλ του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας κάνοντας πανελλήνια πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

16 Οκτ 2025

Movie Review | After The Hunt: Η Julia Roberts επιστρέφει πιο ώριμη, γοητευτική και αινιγματική από ποτέ

Ο George Satsidis γράφει για τη νέα κινηματογραφική σύμπραξη της Julia Roberts με τον Luca Guadagnino.

16 Οκτ 2025

Καποδίστριας | Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης υπογράφει μία ταινία αφιερωμένη στον Έλληνα πολιτικό και διπλωμάτη.

16 Οκτ 2025

31 χρόνια πριν: Το νυφικό της Ελένης Ράντου που έγραψε ιστορία στον γάμο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα νυφικό, ένα χαμόγελο και μια ιστορία αγάπης που άντεξε στον χρόνο.