ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλος ο κόσμος της ελληνικής μόδας θα είναι στο Hilton την Τετάρτη 17/4. Το μεγαλύτερο fashion πάρτι

Επιστρέφει το Fashion Room Service του OZON, πρόσφατα βραβευμένο στα Event Awards 2018 ως Fashion Event of the Year.

Όλος ο κόσμος της ελληνικής μόδας θα είναι στο Hilton την Τετάρτη 17/4. Το μεγαλύτερο fashion πάρτι

Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, το Fashion Room Service, επιστρέφει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Hilton Athens από το περιοδικό OZON. Πλέον με ένα βραβείο στις αποσκευές του, από τα Event Awards 2018 ως Fashion Event of the Year.

Τα δωμάτια του τρίτου ορόφου του εμβληματικού αθηναϊκού ξενοδοχείου θα φιλοξενήσουν πάνω από τριάντα συμμετέχοντες οι οποίοι θα τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας τη δουλειά τους. Όλα αυτά, με φόντο την Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα, μια απογευματινή βόλτα από το Hilton θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις τελευταίες δημιουργίες από brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, MELINDA HAZEL, THE GRECIAN, OZON BOUTIQUE.

Συνεργασία-έκπληξη για το φετινό event είναι αυτή του περιοδικού OZON με το LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Όπως κάθε φορά, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το πολυαναμενόμενο fashion party, που ξεκινά λίγο μετά τις 20.00 στο Galaxy Room του Hilton. Θα το συνοδεύσει το δροσερό κοκτέιλ Beefeater Pink & Tonic, με το αγαπημένο μας τζιν με προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας Beefeater Pink.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες φωτογραφίες από το Fashion Room Service.

Όλος ο κόσμος της ελληνικής μόδας θα είναι στο Hilton την Τετάρτη 17/4. Το μεγαλύτερο fashion πάρτι

Δες το βίντεο του φετινού event.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.