ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τομ και ο Τζέρι γίνονται για πρώτη φορά ταινία σε μία τελείως τρελή, σουρεαλιστική περιπέτεια

Το φιλμ μπλέκει τον ρεαλιστικό κόσμο με τον κόσμο μίας ταινίας κινουμένων σχεδιών.

Ο Τομ και ο Τζέρι γίνονται για πρώτη φορά ταινία σε μία τελείως τρελή, σουρεαλιστική περιπέτεια

Η φράση «σαν τη γάτα με το ποντίκι» έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια την τέλεια περιγραφή της σε ένα από τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια στον κόσμο. Aπό το 1940 o Tom και ο Jerry είναι απόλυτοι άσπονδοι εχθροί, έχοντας χτίσει στην μικρή οθόνη μία μοναδική κατάσταση «θύτη» και «θύματος» στην οποία δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος.

Τώρα το υπερδιάσημο καρτούν της Warner Bros αποκτά μία διαφορετική διάσταση αφού γίνεται, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ταινία η οποία μπλέκει τον ρεαλιστικό κόσμο με τον κόσμο ενός animation.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε βλέπουμε ότι στο φιλμ πρωταγωνιστούν και αρκετά γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost και Ken Jeong.

Η υπόθεση μοιάζει τόσο τρελή που αγγίζει τα όρια του σουρεαλιστικού. H Moretz, νέα υπάλληλος ενός νεοϋορκέζικου ξενοδοχείου, εμπλέκεται άθελά της στον αέναο καβγά των δύο αγαπημένων καρτούν, όταν αναλαμβάνει να στήσει μια πολυτελή τελετή σε ξενοδοχείο. Τότε βρίσκεται αντιμέτωπη με μία επιπλέον πρόκληση: να απομακρύνει τον σκανταλιάρη Τζέρι από το κτήριο - κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος στο παρελθόν.

Δείτε το απολαυτικό τρέιλερ της πρώτης ταινίας του λατρεμένου καρτούν:

Κεντρική φωτογραφία: Aπό βίντεο στο YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.